Agenda Constructiilor
Miercuri, 21 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - The Grand Kristal Residence City, investitie de 90 milioane euro pentru extindere
The Grand Kristal Residence City, investitie de 90 milioane euro pentru extindere
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 25 Mai 2023 09:44
SudRezidential anunta lansarea Fazei a II-a a proiectului The Grand Kristal Residence City, pe 1 iunie 2023. Acesta va fi primul proiect rezidential din Bucuresti construit pe baza conceptului modern "Orasul de 15 minute".
Acest concept implica o planificare urbana atenta care sa le permita locuitorilor accesul la toate necesitatile zilnice in maxim 15 minute, fie pe jos, fie cu bicicleta. Avantajele orasului de 15 minute pentru locuitori sunt considerabile:
- economisirea timpului;
- reducerea dependentei de autovehicule;
- promovarea unui stil de viata sanatos;
- crearea unei comunitati confortabile si prietenoase.
Despre Grand Kristal City Residence
Faza a II-a a proiectului, care va fi desfasurata pe un teren de inca 10 hectare, va include 12 blocuri mixte (de la P+5 pana la P+11) cu distante de aproximativ 40 de metri intre ele. Vor exista 1400 de unitati de cazare si 1700 de locuri de parcare.
Cele 12 blocuri vor include garsoniere simple si duble, apartamente cu doua camere, apartamente cu trei camere cu balcon de tip terasa si apartamente cu patru camere. Toate aceste unitati sunt generoase ca spatiu si bine compartimentate, cu sase unitati locative pe fiecare etaj, beneficiind de holuri ample si spatii generoase.
La fel ca si in prima faza, proiectul va pastra un echilibru intre spatiile construite si cele naturale, cu 30% din suprafata dedicata spatiilor verzi, cuprinzand patru parcuri mari si patru locuri de joaca. De asemenea, vor fi incluse cai rapide de acces, zone comerciale dedicate, spatii de birouri, panouri fotovoltaice si statii de incarcare pentru masini electrice.
Multiple facilitati in cartier sau in imediata apropiere
Noi facilitati includ o zona comerciala de 16.000 de metri patrati, magazine de proximitate, o gradinita, o scoala cu program prelungit si o sala de fitness. Proiectul se afla la cateva minute de Parcul Tudor Arghezi, primul parc public de mare anvergura construit dupa 1989, si este strategic pozitionat la intersectia a doua bulevarde mari, fiind bine conectat cu toate facilitatile orasului.
In ceea ce priveste durabilitatea si respectul pentru mediu, The Grand Kristal City Residence este un proiect verde, certificat RoGBC.
Panourile fotovoltaice si statiile de incarcare electrica sunt dovezi clare ale angajamentului pe care si l-a luat dezvoltatorul fata de utilizarea responsabila a resurselor.
Viziunea proiectului The Grand Kristal City Residence - Faza a II-a este aceea de a crea un mediu de viata care sa fie nu doar convenabil si confortabil, dar si sustenabil si prietenos cu mediul. Prin integrarea conceptului de "Oras de 15 minute", se aduce o schimbare semnificativa in viata locuitorilor, oferindu-le acces facil la toate facilitatile esentiale, incurajand un stil de viata activ si sanatos si promovand comunitatea si interactiunea sociala.
The Grand Kristal City Residence - Faza a II-a va reprezenta un nou capitol in evolutia urbana a Bucurestiului, un model de dezvoltare durabila si responsabila pentru viitor. Desi este un proiect middle market, acesta va beneficia de finisaje high end si va fi, cu siguranta, un punct de atractie in zona de sud a Capitalei.
 
LiebherALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
top 500
MAKITA
top 500
CDS
noark
FRONTALE
theda mar
viarom
top 500
concelex
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu