Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VAUNT introduce un modul de evaluare in timp real a pretului apartamentelor
VAUNT introduce un modul de evaluare in timp real a pretului apartamentelor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 24 Apr 2024 12:02
Vaunt, platforma de management al vanzarilor dedicata sectorului rezidential, introduce un nou modul, Client Portal. Prin intermediul acestuia, clientii cumparatori au acces la date in timp real despre valoarea in piata a proprietatilor lor. Aceasta functionalitate contribuie la relatia dezvoltator-client, precum si la democratizarea accesului la informatie in piata imobiliara.
Vaunt anunta lansarea modulului dedicat clientilor dezvoltatorilor sau agentilor imobiliari, Client Portal. Acest modul vine ca o resursa in plus pentru clientii dezvoltatori ai Vaunt, fiind un beneficiu pe care acestia il pot oferi cumparatorilor lor.
Cele mai importante date din piata sunt analizate in timp real, pentru a oferi nu doar o imagine clara asupra valorii unui apartament in prezent, dar si evolutia pietei. Aceste date sunt obtinute, in mod traditional, prin analize de piata costisitoare pentru clientul final. 
Avand acces la aceste date, cumparatorul poate lua decizii de vanzare mai rapid si bine informat. Pentru dezvoltator, aceasta functionalitate poate fi integrata in abonamentul Vaunt, fiind un element diferentiator in incheierea unui contract.
Pentru cumparator, platforma este utila nu doar pentru mentinerea unei relatii directe si in timp real cu dezvoltatorul, ci si pentru a obtine o evaluare instantanee a apartamentului, fie ca este vorba de estimarea valorii bunului, aprecierea investitiei sau obtinerea de informatii actualizate din piata, in mod gratuit.
 
 
Vaunt duce la optimizarea costurilor dezvoltatorilor imobiliari prin reducerea nevoii de a evalua pretul apartamentelor clientilor. De fiecare data cand clientul intra in contul sau personal, primeste indirect o estimare despre valoarea apartamentului cumparat, evaluarea facandu-se cu ajutorul datelor din piata, si nu independent de catre Vaunt. Astfel, dezvoltatorul poate reduce costurile asociate cu managementul clientilor sai cu pana la 120 euro per client.
In plus, Vaunt dezvolta un modul AI care va eficientiza semnificativ procesele de vanzare pentru dezvoltatorii imobiliari si clientii lor. Acest modul are scopul de a creste productivitatea cu pana la 20%, minimizand erorile umane si stimuland creativitatea. De exemplu, automatizeaza scanarea documentelor de identitate si completarea contractelor, transformand activitatile repetitive intr-o experienta rapida.
“Planul nostru este sa construim un produs complet si coerent pe tot parcursul vanzarii unei proprietati, cu toate instrumentele necesare agregate in aceeasi platforma usor de folosit. Oferim acces la date in timp real, ceea ce scurteaza ciclul de vanzare, si eliminam costurile asociate unor tool-uri sau echipe externe pentru activitati de marketing sau raportare. Cu aceste noi module, contribuim nu doar la sanatatea business-ului clientilor nostri, ci si la relatia acestora cu clientii lor.” - Irina Constantin, CEO & Co-fondatoare Vaunt
Dezvoltatorii si agentii imobiliari care opteaza pentru Vaunt, beneficiaza de instrumente de monitorizare financiara, de disponibilitati in timp real, CRM, marketing, raportare, aplicatie de web si telefon si diverse componente care folosesc inteligenta artificiala.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
ness project
konsent
leviatan
quadratum
concelex
rigips
CDS
EDIT-Structural
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
viarom
siniat
MAKITA
noark
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander