Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VOX Property: Finantare de 19,5 milioane euro de la CEC Bank pentru proiecte
VOX Property: Finantare de 19,5 milioane euro de la CEC Bank pentru proiecte
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 18 Mai 2021 11:01
Vox Property Group, unul din cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din zona de vest a tarii, a contractat o finantare de 19,5 milioane de euro de la CEC Bank.
Suma va fi utilizata atat refinantarea creditelor aferente proiectelor finalizate - Vox Technology Park, unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din Timisoara, si Rivendelle, un proiect rezidential premium, cat si pentru finantarea proiectelor in dezvoltare - ansamblul rezidential Vox Vertical Village.
”2020 a fost un an dificil pentru segmentul de birouri, ne-am repozitionat rapid si am luat numeroase masuri pentru sporirea gradului de siguranta la birou, decizii care au generat rezultate bune din punct de vedere al inchirierilor de spatii. Aceste rezultate au mentinut increderea partenerilor nostri din piata bancara la un nivel ridicat si s-au concretizat si in actuala linie de finantare acordata de catre CEC Bank”, a declarat Virgil Tornoreanu, CEO Vox Property Group.
”In 2020, CEC Bank a demarat colaborarea cu Vox Property Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din zona de vest a tarii. Suntem mandri ca putem sustine proiecte de succes care impulsioneaza dezvoltarea economica a zonei si raspund unor nevoi reale din piata”, a declarat Laura Mihai, Director Clienti Mari in cadrul CEC Bank.
PCF Investment Banking a actionat in calitate de consultant exclusiv al Vox Property Group in structurarea, negocierea si implementarea tranzactiei.
„Ne bucuram ca am fost alaturi de Vox Propery Group in ridicarea capitatului necesar pentru a continua nu doar edificarea unor proiecte imobiliare, ci si investiile constante in sustenabilitate si inovatie, atribute cheie ce au condus la succesul acestei finantari. Vox Technology Park si Vox Vertical Village sunt doua proiecte aparte, ce respecta cele mai inalte standarde de eficienta energetica si inglobeaza tehnologie de ultima generatie pentru a spori securitatea, confortul si rentabilitatea cladirilor” a declarat Mihai Murgu, Partener PCF - Investment Banking
Proiectul de birouri Vox Technology Park, finalizat in urma unei investitii de 30 de milioane de euro, a inregistrat rezultate bune in ultimele 12 luni, peste 8.700 de metri patrati de birouri fiind inchiriati de la debutul pandemiei COVID-19 pe plan local.
Printre companiile care au inchiriat sau si-au extins spatiile in ultimul an in Vox Technology Park se numara Kromberg & Schubert, ATOSS Software, Tech Mahindra, Connect 44 Romania sau Casa Rusu. Vox Technology Park a obtinut in 2020 si certificarea sustenabila BREEAM In-Use cu calificativul Oustanding, cel mai inalt existent pe plan international, fiind primul proiect imobiliar din Romania care obtine acest calificativ dupa cea mai recenta si riguroasa versiunea BREEAM, emisa in mai 2020.
Vox Property Group are in dezvoltare si proiectul rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri.
 
man and machineVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
leviatan
CDS
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
BALTIC
viarom
FRONTALE
Ubitech
BMI_Icopal
theda mar
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023