Agenda Constructiilor
Luni, 03 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IGSU lanseaza primele licitatii pentru modernizarea sediului de pompieri din Slobozia
IGSU lanseaza primele licitatii pentru modernizarea sediului de pompieri din Slobozia
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 08 Iun 2022 10:30
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea serviciilor de elaborare a Documentatiei de Avizare a Lucrarilor de Interventii si Proiectului Tehnic si furnizarea de Asistenta Tehnica pentru realizarea urmatoarelor lucrari de investitii: "Consolidare, mansardare si refunctionalizare sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta «Barbu Catargiu» al judetului Ialomita si al Detasamentului de Pompieri Slobozia".
Finantarea obiectivului va fi realizata dintr-un imprumut la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), prin Proiectul privind imbunatatirea managementului riscurilor de dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi directionate pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
"Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, prin Unitatea de Implementare a Proiectului, invita firmele de consultanta eligibile (Consultantii) sa-si manifeste interesul pentru prestarea Serviciilor de mai sus. Consultantii vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului", se arata in anuntul pentru solicitarea de expresii de interes, transmis de IGSU.
Expresiile de interes pot fi transmise catre IGSU pana la data de 22 iunie 2022, pe adresele din documentul atasat, unde sunt disponibile toate informatiile referitoare la atribuirea acestui contract.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
rigips
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
BMI_Icopal
leviatan
MAKITA
viarom
Ubitech
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere