Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - SMAA: Biroul de arhitectura initiaza activitati de dezvoltare imobiliara
SMAA: Biroul de arhitectura initiaza activitati de dezvoltare imobiliara
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 20 Nov 2018 19:56
Biroul de arhitectura Silviu Mihailescu & Asociatii Arhitectura (SMAA), unul dintre cele mai mari birouri de arhitectura rezidentiala din Romania, isi extinde activitatea prin lansarea unei divizii de dezvoltare imobiliara si construieste un ansamblu de case in zona de nord a Capitalei, dupa ce anterior a proiectat peste 3.000 de apartamente in peste zece complexe de locuinte si numeroase proprietati private de lux, informeaza un comunicat al SMAA, dat publicitatii la 20 noiembrie a.c.
Potrivit comunicatului, constructia Cartierului cu Ciresi, din zona Pipera-Voluntari, a fost initiata in luna iunie 2018 si se va definitiva in mai 2019. Cu o valoare a investitiei de doua milioane de euro, proiectul reprezinta primul demers de acest gen al unui birou de arhitectura, prin propria divizie de dezvoltare rezidentiala.
„Experienta ne ajuta sa dezvoltam un proiect calitativ, cu functiuni rationale, dupa ce anterior am proiectat mai multe ansambluri rezidentiale si case private de lux. Oferim o solutie locativa moderna, ideala pentru familii numeroase, cu un pret similar celui al unui apartament cu trei sau patru camere din cartierele aflate in zona de nord a Municipiului Bucuresti, precum Aviatiei, Baneasa sau Floreasca. Dincolo de interiorul casei, o atentie deosebita am acordat-o si arhitecturii exterioare, si amenajarii curtilor. Ne-am dorit mai mult decat un nume. Am vrut ceva unic pentru fiecare casa, frumos si plin de insemnatate. Un dar al naturii care sa aminteasca de bucuria pe care o traiesti cand esti alaturi de familia ta. Asa am ajuns la floarea de cires, simbol al puritatii si al fericirii. Pentru un spectacol si mai uimitor oferit de inflorirea ciresilor, vor fi plantate sase soiuri de cires deja pe rod, intr-o combinatie speciala”, a declarat arh. Silviu Mihailescu, fondatorul biroului de arhitectura SMAA.
Ca urmare a extinderii activitatii sale, SMAA vizeaza dezvoltarea unui ansamblu nou de locuinte in fiecare an, astfel ca in 2019 va avea loc lansarea unui proiect imobiliar in zona de vest a Municipiului Bucuresti.
Cartierul cu Ciresi se afla in zona Pipera-Voluntari, la zece minute de zona Promenada-Floreasca-Aviatiei si se adreseaza in principal familiilor numeroase, cu copii, care au nevoie de spatiu si confort. Proiectul cuprinde 16 case cu sase sau sapte camere si este situat in vecinatatea a doua paduri: Andronache si Boldu-Cretuleasca. Casele dispun de terasa, curte si locuri de parcare, design modern si materiale de calitate, precum si de arhitectura interioara ce asigura o eficientizare superioara a spatiului, dupa cum se mai arata in comunicat.
Datorita noii autostrazi (A3), locuitorii complexului rezidential beneficiaza de acces rapid la cladirile de birouri din nordul Capitalei, dar si la rute auto catre zonele centrale si semicentrale din oras si catre munte sau mare. In imediata vecinatate a cartierului, sunt numeroase scoli si gradinite, puncte de agrement si centre comerciale.
***
Biroul Silviu Mihailescu & Asociatii Arhitectura (SMAA) a fost infiintat in 2008 ca un birou multidisciplinar, dedicat solutiilor arhitecturale inovatoare. Recunoscut mai ales pentru rezultatele obtinute pe segmentul rezidential, biroul ofera si servicii dedicate spatiilor de birouri si celor comerciale, precum si solutii moderne de amenajari interioare. Compania functioneaza pe baza unui concept de dezvoltare durabila, ce presupune distribuirea de actiuni angajatilor firmei si, implicit, colaborarea cu unii dintre cei mai buni arhitecti romani. Competenta profesionala a SMAA inglobeaza, astfel,  conceperea si detalierea unei game largi de functiuni, de la proiecte rezidentiale individuale sau colective, pana la spatii de birouri, spatii comerciale si amenajari de interior. Elaborarea proiectelor in cadrul SMAA presupune mentinerea unui proces interactiv si a unui dialog deschis intre proiectarea de arhitectura, client si colaboratorii de specialitate, pentru a asigura solutii de design si executie optime. Pentru informatii suplimentare, www.smaa.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere