Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Mai 2024
STIHL
Home - ANALIZA - Analiza activitatii firmelor din TOP 500 producatori de tamplarie pe anul 2015

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza activitatii firmelor din TOP 500 producatori de tamplarie pe anul 2015

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza activitatii firmelor din TOP 500 producatori de tamplarie pe anul 2015
Analiza activitatii firmelor din TOP 500 producatori de tamplarie pe anul 2015
PDF, 9 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 24 nov 2015
Sumar: click aici
Primii zece fabricanti de tamplarie detin 19% din piata
Cele mai recente date, extrase din lista cu 1.000 de producatori de ferestre si usi, 59 de firme implicate in montaj si 100 fabricanti de vitraje (actualizata recent de departamentul specializat al revistei Fereastra), au permis, inca o data, efectuarea unei analize pe plan national si regional a mai multor parametri, legati de dinamica incasarilor totale, evolutia numarului de angajati, repartitia companiilor pe zone si alte aspecte specifice. Coroborate cu situatia importurilor de sisteme de profile, feronerie si sticla, respectiv cu exportul de ansambluri, aceste informatii pot reflecta cu un grad acceptabil de acuratete situatia actuala si perspectivele intregii piete autohtone de profil. La o prima vedere, cercetarea datelor referitoare la firmele implicate in productia si montajul de ferestre, usi si/sau fatade cortina atesta faptul ca situatia specifica perioadei de recesiune, din primii ani ai crizei economice, a influentat major activitatea acestora. Trebuie insa precizat faptul ca, fata de studiile precedente, in cadrul celui actual exista numeroase schimbari in ceea ce priveste situatia firmelor din bransa. Ca element de noutate, la intocmirea clasamentului principalelor 500 de companii (editia decembrie 2015), au fost luate in considerare exclusiv raspunsurile valide si, in vederea cresterii acuratetei, topul firmelor s-a elaborat in functie de cifra medie de afaceri din intervalul 2012-2014. Astfel, a rezultat – in premiera – faptul ca, in randul celor 1.100 de firme producatoare de ferestre si de geam termoizolant, luate in considerare ca un procent de 100%, primele zece societati detin 19% din piata, realizand o cifra medie de afaceri (pentru intervalul mentionat anterior) ce totalizeaza 129 milioane de euro.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice si analize actualizate, extrase din cadrul editiei decembrie 2015 a publicatiei Piata de tamplarie – analiza 2015-2016 si perspective 2017-2020 (respectiv TOP 500 producatori de tamplarie si geam termoizolant). Informatiile complete incluse in analiza sectoriala dedicata pietei de tamplarie vor fi disponibile in format electronic, cu tabele si date actualizate privind companiile incluse, structurate pe domenii de activitate, cifra de afaceri din intervalul 2008-2014 (in lei si euro), raport de crestere/scadere anuala etc.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
noark
MAKITA
quadratum
EDIT-Structural
ness project
Ubitech
concelex
siniat
viarom
rigips
theda mar
CDS
ERBASU CONSTRUCT
konsent
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander