Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Analiza pietei sistemelor de feronerie pe anul 2011

Analiza pietei sistemelor de feronerie pe anul 2011
Analiza pietei sistemelor de feronerie pe anul 2011
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: INSTALATII TERMICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 31 mai 2011
Sumar: click aici
Stabilizarea pietei - premisa favorabila pentru reluarea cresterii
Analiza activitatii pe segmentul sistemelor de feronerie constituie o actiune utila pentru managerii din bransa de tamplarie termoizolanta, in vederea caracterizarii comprehensibile a intregului domeniu. Factorii care au influentat, in ultima perioada, fluctuatia livrarilor pe acest segment sunt atat de natura endogena, cat si de tip exogen. Daca influenta interna a fost exercitata, in principal, in planul costurilor cu materiile prime si materialelor utilizate in cadrul proceselor de fabricatie - care au crescut substantial, pe fondul majorarii cotatiilor inregistrate la bursele internationale de marfuri - din punct de vedere extern efectele crizei economice au exercitat o influenta majora. Aceasta s-a concretizat prin scaderea cererii (din cauza diminuarii puterii de cumparare si limitarii accesului la finantare prin creditare), falimentarea unor companii importante, tendinta beneficiarilor de a se orienta spre sortimente ieftine si cu performante reduse etc. Cu toate acestea, se pare ca limita inferioara a declinului a fost atinsa, in continuare urmand reincadrarea pe un trend ascendent. Aceasta realitate este sustinuta, in principal, de datele statistice aferente trimestrului al patrulea al anului anterior (informatii furnizate de Institutul National de Statistica - INS), care releva o revenire a importurilor de sisteme de feronerie. Astfel, la nivelul intregului exercitiu financiar, in domeniul analizat s-a realizat o usoara crestere, importurile majorandu-se cu 2,9%, fata de anul anterior. Clasamentul statelor care livreaza asemenea produse pe piata din Romania continua sa fie dominat de Germania (35%) si Turcia (25%), urmate indeaproape de Ungaria (24%). In pofida sporirii cotatiilor la otel, din punct de vedere al pretului mediu s-a inregistrat o diminuare de aproximativ 16%.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Roto, Schachermayer, G-U Ferrom Com, Winkhaus, Simonswerk, Siegenia-Aubi, Dorma, Savio, Dr. Hahn, VBH, AGB - Alban Giacomo, Securidev, Bitt-Bau, TS Locks Distribution, ABM Construct, Bilama, Primus Glastech, Stromtech, Dena Asis, Interplast Rom, Termo Sistem Trading, Triton, Zamak Metal si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de feronerie va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2012.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
TERAPLASTVideoConfAC-iulman and machineMESENBURGALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan
BMI_Icopal
BALTIC
leviatan
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
hilti
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023