Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de hale, panouri, acoperisuri si trape de fum 2014

Analiza pietei de hale, panouri, acoperisuri si trape de fum 2014
Analiza pietei de hale, panouri, acoperisuri si trape de fum 2014
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: HALE & PANOURI TERMOIZOLANTE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 04 sep 2014
Sumar: click aici
Stabilizare pe piata de profile metalice si panouri termoizolante
Piata de profile metalice si panouri termoizolante din Romania se va stabiliza, in 2014, la nivelul consemnat anul trecut, urmand ca din 2015 sa se reia trendul ascendent din domeniu, datorita, in special, deschiderii noilor axe de finantare pentru agricultura, dar si continuarii implementarii proiectelor dezvoltate de companii prin Programul Operational de Crestere a Competitivitatii Economice (POS-CCE). Aproape o treime din valoarea sectorului este reprezentata de segmentul invelitorilor metalice pentru acoperisuri, in timp ce piata panourilor termoizolante se cifreaza la circa 6 milioane mp) si diferenta se datoreaza altor sisteme pentru hale, cum ar fi profilele metalice pentru gips-carton sau cele pentru tavane casetate, plus accesoriile si sistemele auxiliare necesare montajului. Din punct de vedere al tendintelor din domeniu, producatorii specializati au indicat faptul ca, in 2014, piata s-a stabilizat, ceea ce poate permite cresterea cotelor de piata ale competitorilor din sector, care vor da dovada de o flexibilitate mai mare in abordarea cererii, in detrimentul furnizorilor ale caror strategii nu vor fi adaptate la contextul actual al pietei. In ceea ce priveste comportamentul consumatorului din Romania, se poate remarca faptul ca, spre deosebire de anii trecuti, beneficiarii au inceput sa puna accent mai mult pe calitatea produselor, fiind dispusi sa plateasca pretul corect al sistemelor.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale firmelor: Lindab, Coilprofil, Bilka Steel, Final Distribution, Megaprofil, Plastsistem, Kingspan, Enigma, AquaSystem, Metal Work, Proficons Stil, Prometal, Energo SA, Hexadome Construct, SSAB, Ruukki si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de materiale pentru executia de hale va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
noark
ness project
konsent
rigips
quadratum
strabag nivel 1
leviatan
siniat
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
concelex
CDS
Ubitech
viarom
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander