Agenda Constructiilor
Joi, 07 Decembrie 2023
Liebher
Home - ANALIZA - Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2020

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2020

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2020
Analiza pietei de instalatii electrice si automatizari pe anul 2020
PDF, 4 pag A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 11 sep 2020
Sumar: click aici
Viitorul instalatiilor electrice, conturat de eficienta si digitalizare
Piata instalatiilor si corpurilor electrice din Romania, evaluata la 600-700 de milioane de euro anual, si-a mentinut trendul ascendent in 2019 impulsionat de evolutia foarte buna a sectorului de constructii. Desi operatorii din domeniu estimeaza o incetinire a dinamicii vanzarilor in acest an, ca efect al pandemiei de Covid-19, piata se va mentine la un nivel ridicat avand in vedere proiectele demarate in anii trecuti si care se afla in etapele de instalatii si finisaje. Un posibil impact mai sever al pandemiei de coronavirus este asteptat incepand din 2021, avand in vedere reducerea numarul relativ ridicat de proiecte amanate sau blocate temporar pe fondul incertitudinilor din economie. In afara acestei decelerari conjuncturale a ritmului de evolutie a sectorului instalatiilor si corpurilor electrice, piata de profil se inscrie pe o traiectorie ascendenta, impulsionata atat de toate segmentele de dezvoltare imobiliara - rezidential, birouri, industrial, cat si sectorului de iluminat public si investitiilor energetice ce vor avea loc in contextul noilor norme europene de eficienta energetica.
Noile paradigme impuse in domeniu de mega-trendurile de digitalizare si Internet of Things (IoT) vor continua sa genereze dezvoltarea segmentelor de instalatii si automatizari. Lumea in continua schimbare, noile cerinte referitoare la siguranta, confort si eficienta energetica vor reprezenta, de asemenea, motive suficiente pentru dezvoltarea acestor sectoare dinamice si inovatoare prin excelenta. Potrivit estimarilor, din valoarea totala a pietei de instalatii electrice si automatizari, segmentul componentelor de medie si joasa tensiune (corpuri si materiale electrice utilizate la cladiri) se situeaza la circa 150-200 de milioane de euro, la un nivel similar fiind estimata si valoarea automatizarilor pentru cladiri (BMS).
Un aport substantial la cererea viitoare in domeniul instalatiilor electrice va fi reprezentat de iluminatul public, inclus in conceptele de eficientizare energetica a oraselor. Administratiile locale vor avea la dispozitie, incepand din acest an, fonduri totale de 384 milioane de lei pentru investitii specifice, prin Programul privind sprijinirea eficientei energetice si a gestionarii inteligente a energiei in infrastructura de iluminat public, finantat de Administratia Fondului de Mediu (AFM).
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii active pe piata sistemelor pentru acoperisuri si invelitori.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de instalatii electrice va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2020.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CDS
grundfos
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Ubitech
MAKITA
rigips
BALTIC
leviatan
viarom
Acvatot 2019
FRONTALE
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu