Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - ANALIZA - Analiza pietei de software pentru fabricarea de tamplarie pe anul 2020

Analiza pietei de software pentru fabricarea de tamplarie pe anul 2020
Analiza pietei de software pentru fabricarea de tamplarie pe anul 2020
PDF, 5 pag A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SOFTWARE & SOLUTII DIGITALIZARE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 20 oct 2020
Sumar: click aici
Digitalizarea in contextul pandemiei - un punct nevralgic in acest an
Conceptul digitalizarii, care incepe sa fie implementat pe scara larga in industria de ferestre, mai ales in contextul actualei pandemii, nu inseamna numai utilizarea mijloacelor de comunicare sau lucru la distanta, ci mai ales dezvoltarea si aplicarea unor solutii software care sa permita automatizarea pe cat posibil a productiei, coordonarea logisticii etc. Astfel, desi piata nationala de software pentru domeniul ferestrelor continua sa fie una de nisa, cu o valoare a noilor licente comercializate care nu depaseste doua-trei milioane de euro pe an, firmele specializate dezvolta si/sau furnizeaza inclusiv aplicatii pentru alte domenii din constructii, industrie ori arhitectura, care contribuie atat la accelerarea implementarii procesului de digitalizare, cat si la cresterea pe baze sustenabile a cifrei de afaceri proprii sau a partenerilor. Mai ales in perioada crizei sanitare, acest segment, la fel ca intregul sector IT, a fost printre primele care s-a adaptat rapid situatiei (de exemplu, prin lucru la distanta sau asigurarea de asistenta tehnica online), astfel incat continua sa fie foarte dinamic si orientat spre inovatie, propunand producatorilor de ferestre atat programe noi, cat si imbunatatiri ale aplicatiilor existente, ceea ce permite configurarea unor solutii cu un grad sporit de complexitate, precum si a unor servicii auxiliare de consultanta si implementare la nivelul celor din Europa de Vest. De altfel, se cunoaste ca, in sectorul de software (mai ales in cazul in care licentele nu se reinnoiesc, fiind permanente), flexibilitatea suplineste eventualele fluctuatii ale cererii, prin adaptarea rapida la cerintele pietei, orientate acum preponderent spre automatizare si digitalizare, iar serviciile de mentenanta, actualizarile periodice si perfectionarea profesionala a utilizatorilor au, de multe ori, o valoare adaugata mai mare decat programele in sine.
Datele prezentate in prima parte a analizei sunt completate, si aici, cu opinii ale reprezentantilor unor firme importante ale sectorului, precum: Klaes Romania, WinDo Imaging - Digital Business Solutions, Dualsoft, Orgadata Romania, Window & Façade Technology, Alumni, BIT Windoors, Ceneco, Elumatec si Somfy Romania.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii active pe pietele de software pentru tamplarie.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMAUTODESKCOVID-19elmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
hilti
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere