Agenda Constructiilor
Joi, 30 Noiembrie 2023
Liebher
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Informatii despre santiere, lucrari si investitii - aprilie 2012

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Informatii despre santiere, lucrari si investitii - aprilie 2012

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Informatii despre santiere, lucrari si investitii - aprilie 2012
Informatii despre santiere, lucrari si investitii - aprilie 2012
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Data actualizare: 27 mar 2012
Sumar: click aici
Obiective importante stabilite la nivel guvernamental
Ministerele si-au stabilit, recent, proiectele prioritare de investitii pentru perioada urmatoare, pe care intentioneaza sa le realizeze in parteneriat publicprivat (PPP), lista incluzand lucrari de infrastructura rutiera, agricola, juridica, energetica si de sanatate. In domeniul energetic sunt prioritare patru investitii, respectiv proiectul AGRI (Azerbaijan-Georgia-Romania Interconnector), centrala Tarnita-Lapustesti (judetul Cluj), reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda si retehnologizarea termocentralei de la Doicesti (judetul Dambovita). Obiectivele se afl a in diferite faze de implementare. Astfel, in cazul AGRI, la inceputul lunii martie a.c. a fost publicat anuntul de selectare a proiectantului pentru elaborarea studiului de fezabilitate, care trebuie fi nalizat in luna aprilie a anului 2013. In ceea ce priveste investitia de peste 1,1 miliarde euro de la Tarnita-Lapustesti, este in curs de derulare procedura de elaborare a documentatiei de licitatie pentru selectarea investitorilor. Urmatoarea etapa presupune aprobarea strategiei de atragere a investitorilor de catre comisia de negociere si intocmirea actelor de participare la licitatie. In domeniul infrastructurii rutiere, proiectele prioritare derulate in regim PPP vizeaza extinderea retelei de drumuri, patru dintre acestea vizand autostrazile: Sibiu-Pitesti (116 km) - care va completa portiunea ramasa neconstruita din coridorul IV; tronsonul Comarnic-Brasov (58 km), Autostrada Transilvania (culoarul de la Suplacu de Barcau - Bors va fi definitivat de compania Becthel, ulterior urmand a fi realizata prin finantare din fonduri europene si in regim de PPP), respectiv artera Targu Mures - Iasi - Ungheni (307 km). Un alt proiect semnificativ este reprezentat de Canalul Dunare-Bucuresti, ce va avea efecte favorabile atat asupra transportului, cat si din punct de vedere al turismului. Infrastructura aeriana va fi imbunatatita prin realizarea aeroportului de la Alexeni (judetul Ialomita). Alte investitii presupun edificarea unei sali multifunctionale a Capitalei (atat pentru activitatile culturale, cat si pentru cele sportive), a podului peste Dunare, intre Braila si Tulcea, a proiectului "Eco Ghencea" din Bucuresti, derulat prin intermediul Agentiei Nationale pentru Locuinte si constructia obiectivului Esplanada.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata proiectelor si investitiilor aflate in derulare sau planificate. Sunt incluse informatii despre mari lucrari noi, stadii/etape de executie si informatii despre beneficiarii, antreprenorii, arhitectii sau dezvoltatorii proiectelor de anvergura prezentate, localizate in toate judetele din tara.
 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
MAKITA
Ubitech
rigips
CDS
theda mar
viarom
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
noark
leviatan
FRONTALE
grundfos
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu