Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ABN Systems vrea sa aiba 85% produse „green” sub brandul Tellur, pana in 2030
ABN Systems vrea sa aiba 85% produse „green” sub brandul Tellur, pana in 2030
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 19 Mai 2022 11:42
ABN Systems International, unul dintre liderii pietei de accesorii telecom si produse Smart Home din Romania, isi lanseaza seria de produse Tellur Green pe plan international, cu ocazia Channel Summit EMEA de la Monaco, prestigios eveniment anual dedicat producatorilor si distribuitorilor din industria IT. Compania isi propune ca, pana in 2030, 85% dintre produsele sale Tellur sa fie „verzi”, realizate exclusiv din materiale biodegradabile, reciclate si reciclabile.
Dupa etapa de prelansare, din luna aprilie, cand primele produse Tellur Green (incarcatoare, cabluri si boxe portabile Bluetooth) au fost disponibile, exclusiv, in reteaua Orange (Orange Shop si Orange.ro), din luna mai aceste produse se gasesc in toate magazinele partenere ale ABN Systems International din Romania, iar de astazi, isi fac lansarea pe plan global.
In afara Romaniei, pe parcursul acestei luni, produsele Tellur Green au intrat, treptat, la vanzare in Republica Moldova, Bulgaria, tarile baltice (Estonia, Letonia, Lituania), state din fosta Iugoslavie (Slovacia, Croatia, Slovenia, Macedonia), iar pana la sfarsitul lunii vor ajunge pe pietele vest-europene, in Marea Britanie, SUA, Canada si Mexic. Ulterior, vor fi comercializate in India si Orientul Mijlociu.
Utilizarea de materiale precum fibra de grau, nailonul reciclat (care ajunge sa fie folosit in proportie de 96% dintr-un cablu) sau plasticul reciclabil face ca procesul de fabricare a acestor produse „verzi” sa fie mai complex, necesitand mai multe certificari, dar estimarea ABN Systems International este ca cererea pentru astfel de produse este in crestere atat pe pietele dezvoltate, cat si pe cele emergente.
Pana la sfarsitul acestui deceniu, ABN Systems International isi propune ca majoritatea produselor sale Tellur sa fie „verzi”, adaptate la aceasta exigenta a publicului consumator. Astfel, companie va continua sa isi imbogateasca, treptat, gama Tellur Green: in a doua jumatate din anul 2022, vor mai fi puse in vanzare incarcatoare auto, casti, power banks, iar pe termen mai indelungat se afla in pregatire productia de tastaturi si mousi.
„Am mizat pe interesul ridicat fata de produsele verzi in statele vest-europene si, de aceea, am ales ca lansarea globala a gamei Tellur Green sa aiba loc la editia din acest an a Channel Summit EMEA. Este un eveniment care reuneste jucatori puternici din productia si distributia IT&C si seteaza directiile in care merge piata, iar anul acesta credem ca produsele Tellur Green nu sunt doar in linie cu asteptarile pietei, ci proiecteaza viitorul. In toate industriile a crescut grija pentru mediu, iar consumatorii devin din ce in ce mai responsabili si vor sa aiba optiuni verzi, sa poata cumpara o pereche de casti sau un incarcator care a fost deja realizat din materiale reciclate sau reciclabile si despre care sa stie ca poate fi reciclat. Ne-am bucurat sa constatam ca acelasi interes se manifesta si in Romania, deoarece, pe baza feedback-ul primei luni de vanzare a produselor Tellur Green, exclusiv in reteaua Orange, vanzarile au depasit usor asteptarea noastra, iar publicul s-a aratat foarte receptiv”, a declarat George Barbu, CEO al ABN Systems International.
De la crearea Tellur, in 2015, ABN Systems International a lansat peste 2.000 de produse sub acest brand, dintre care peste 200 sunt active momentan, iar principalele game sunt: (1) Audio (casti, boxe, kituri audio pentru masina); (2) Cabluri (Lightning, Micro-USB, Type-C, adaptoare); (3) Energie (incarcatoare de priza si wireless, baterii externe, incarcatoare auto); (4) Suporti pentru telefoane mobile; si (5) Smart Home (produse de securitate si monitorizare, senzori smart, comutatoare inteligente WiFi, produse pentru climatul si confortul casei).
ABN Systems aniverseaza 20 de ani de activitate in 2022 si isi continua dezvoltarea accelerata pe pietele externe, precum si consolidarea pozitiei pe piata autohtona. Pentru sustinerea obiectivelor de business, compania s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti, la inceputul acestui an, in urma primului IPO pe piata AeRO.
 
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
quadratum
MAKITA
noark
strabag nivel 1
concelex
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
viarom
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
ness project
Acvatot 2019
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander