Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ALLBIM: Trei zile de inovatie si colaborari pe tema digitalizarii, la Baile Tusnad
ALLBIM: Trei zile de inovatie si colaborari pe tema digitalizarii, la Baile Tusnad
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 22 Aug 2023 14:06
AllBim Net, companie ce ofera consultanta de software pentru industria constructiilor (AEC) din Romania, organizeaza, in perioada 13-15 octombrie 2023, o noua editie a seminarului cu o traditie de aproape 20 de ani de la Baile Tusnad. Evenimentul va fi organizat sub forma unui teambuilding si inscrierea asigura accesul la workshop si la toate prezentarile din cadrul seminarului. Organizatorii vor prezenta noutatile din ultimele versiuni de software pe care le comercializeaza, pe toate segmentele de proiectare si constructii: arhitectura, urbanism, inginerie civila, instalatii, geotehnica si infrastructura.
"Zi de zi, arhitectii si inginerii lucreaza impreuna pentru a construi lumea in care traim, de la poduri extraordinare la constructii care sfideaza gravitatia. Ceea ce ne face sa avansam intr-un ritm rapid, pe langa talentul sau rezilienta de care fiecare da dovada, este angajamentul lor fata de colaborare. In acest workshop, fiecare echipa primeste un proiect BIM incarcat pe platforma CDE Bimplus. Impreuna, participantii vor avea la dispozitie cele mai noi versiuni de software pentru a rezolva o serie de task-uri bazate pe experiente reale, pentru a atinge obiectivul final al proiectului. La fel ca in viata reala, un proiect BIM nu poate fi terminat decat in echipa. Participantii la seminar vor avea constant de facut o alegere intre a se apropia de obiectivul final sau a rezolva probleme neprevazute", au precizat reprezentantii AllBim Net.
In cadrul workshopului, cei prezenti vor avea ocazia sa lucreze in cele mai noi versiuni de software, inclusiv Allplan 2024.
"Pe masura ce atingeti unele obiective, veti putea debloca altele. Functiile noi va vor ajuta sa lucrati mai rapid, iar astfel veti castiga timp pentru a gasi solutii inovatoare pentru proiectul vostru. O buna colaborare cu partenerii de echipa este esentiala pentru a castiga la final. Fiecare membru al echipei are un set unic de abilitati. Va trebui sa va folositi expertiza, sa schimbati idei si sa invatati impreuna pentru a reusi sa depasiti toate obstacolele. Workshop-ul are un obiectiv clar, de a aborda un proiect BIM cu creativitate si out of the box thinking. Obiectivul principal insa nu este proiectarea, ci legaturile stabilite la nivel de comunitate. Pentru a avea succes in aceasta industrie trebuie sa ai mereu alaturi oamenii potriviti, cu aceleasi valori", au adaugat reprezentantii AllBim Net.
Pentru detalii despre noul seminar anual AllBim si inscrieri, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
SIGM
CDS
MAKITA
siniat
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
EDIT-Structural
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
BogArt
theda mar
Arduro
SSAB
viarom
quadratum
leviatan
konsent
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander