Agenda Constructiilor
Sambata, 31 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BITTNET anunta prima platforma e-commerce pe piata de software pentru companii
BITTNET anunta prima platforma e-commerce pe piata de software pentru companii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 23 Apr 2020 05:15
Compania romaneasca Dendrio Solutions, integrator de solutii IT&C si parte a grupului Bittnet, intra pe piata de e-commerce si lanseaza Dendrio Shop, o platforma online unde companiile pot achizitiona software, licente, solutii IT si echipamente hardware. Oferta de produse a Dendrio Shop se adreseaza in special IMM-urilor, oferind solutii personalizate si un canal de vanzare dedicat, unde comenzile sunt gestionate cu prioritate.
Magazinul virtual a fost lansat in contextul pandemiei Covid-19, pentru a raspunde cererii tot mai mari de solutii de digitalizare.
In paralel, Dendrio a lansat și campania "Business Continuity", prin care companiile pot beneficia de o oferta mai mare de solutii tehnologice gratuite oferite de Cisco, Microsoft si Amazon in parteneriat cu Dendrio, cu scopul de a sustine digitalizarea pentru a asigura continuitatea afacerii pe perioada focarului de coronavirus. Companiile pot solicita solutii gratuite pe site-ul dedicat de aici.
Campania "Business Continuity" este o continuare a initiativei "Work from Home", care s-a desfasurat intre 10 martie si 10 aprilie si in timpul careia, Dendrio impreuna cu Microsoft si Cisco, au oferit solutii tehnologice gratuite si consultanta companiilor si asociatiilor romanesti pentru a asigura continuitatea afacerilor. 43 de companii si organizatii au beneficiat de aceasta initiativa, una dintre ele fiind Arhiepiscopia Bucurestilor.
In contextul actual de prelungire a starii de urgenta, echipa Dendrio a decis sa dezvolte in continuare oferta de solutii gratuite pusa la dispozitia IMM-urilor locale pentru a le ajuta sa iasa din perioada focarului cu un impact cat mai mic asupra afacerilor.
"Am pornit Dendrio Shop cu o gama de produse hardware, software, licente si servicii esentiale care pentru orice companie de mici dimensiuni poate insemna baza transformarii digitale si o sansa in plus sa depaseasca cu bine situatia prezenta. Vom dezvolta din ce in ce mai multe produse si servicii, urmarind cu atentie nevoile pietei. Inginerii si product managerii nostri standardizeaza solutii care se pot implementa rapid si usor fara a avea nevoie de cunostinte tehnice aprofundate. De asemenea, din moment ce initiativa noastra «Work from Home» a fost bine primita de mediul de afaceri local, am decis impreuna cu partenerii nostri sa oferim o serie de solutii gratuite sau cu conditii comerciale speciale, tocmai pentru a veni in ajutorul companiilor mai greu incercate in aceasta perioada", a declarat Cristian Herghelegiu, CEO al Dendrio.
Produsele si serviciile oferite in Dendrio Shop au fost selectate in special pentru a raspunde nevoilor start-up-urilor si companiilor mici si mijlocii din diverse sectoare, care trec printr-un proces de transformare digitala. Astfel, companiile pot gasi solutii IT&C pentru a-si acoperi nevoile legate de cresterea productivitatii echipelor, garantand inclusiv securitate informatica si conectivitate. In plus, Dendrio Shop pune la dispozitia clientilor instrumente de lucru, printre care proiectare asistata sau productie grafica, precum si o serie de servicii specializate, cum ar fi servicii de migrare, servicii de adoptie sau audit IT.
Clientii Dendrio Shop vor avea acces la o gama larga de produse, licente, pachete multivendor si servicii IT de la o varietate de furnizori de tehnologie care pot fi achizitionate dintr-un singur loc, mai arata reprezentantii Bittnet.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMCOVID-19VideoConfAC-iulelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere