Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DAI-TECH, lider pe piata de UPS, anunta o crestere de 47% a afacerilor din 2021
DAI-TECH, lider pe piata de UPS, anunta o crestere de 47% a afacerilor din 2021
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 05 Apr 2022 11:01
Dai-Tech SRL, care detine nJoy, brandul romanesc de echipamente si solutii IT&C de protectie a echipamentelor electrice si electronice, lider pe piata autohtona de UPS (sisteme neintreruptibile de alimentare cu energie), a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 25,15 milioane de lei (5,09 milioane de euro), in crestere cu 47% fata de 2020.
Avand o experienta de peste 20 de ani, echipa Dai-Tech este deschisa la accesarea de noi surse de finantare, fie de tip private equity, fie prin listarea pe Bursa de Valori Bucuresti. Atragerea unui investitor strategic in actionariat, preferabil cu know-how in dezvoltarea companiilor industriale, ar accelera ritmul de crestere, pe o piata cu multe oportunitati.
Sub brandul nJoy sunt produse echipamente electrice si solutii eficiente de back-up electric, care pot fi folosite atat de utilizatorii casnici, dar si pentru orice tip de arhitectura electrica complexa, pentru spatii de birouri, rezidentiale, comerciale sau industriale. Dai-Tech, prin solutiile sale nJoy, poate sustine procese complexe de productie de tip OEM (Original Equipment Manufacturer) si ODM (Original Design Manufacturing) pentru cei care doresc produse personalizate, prin adaptarea unor produse existente sau crearea unor noi concepte. De asemenea, compania poate asigura suport in orice etapa a procesului de productie, de la schita de produs pana la integrarea solutiei in mediul propriu-zis, oferind produse la standarde de calitate inalte, la preturi competitive.
Strategia actuala de business nJoy este de a sprijini intregul proces de dezvoltare a unei solutii de back-up electric, de la ideea initiala pana la implementarea, finalizarea si integrarea ei intr-o structura deja existenta - fie ca este vorba de private labelling, modificarea unui produs existent sau crearea unui produs complet nou.
„Am inregistrat vanzari foarte bune ale produselor noastre nJoy, atat in tara, cat si pe celelalte piete unde suntem prezenti, iar evolutia pietei globale ne ofera motive sa fim optimisti in continuare. Daca ne gandim la industrii de varf, pentru care o secunda fara alimentare electrica poate duce la pagube considerabile, pana la faptul ca tot mai multi oameni lucreaza de acasa si au nevoie permanent sa fie conectati la o sursa de energie, putem realiza rolul echipamentelor de tipul celor produse de noi in asigurarea unei nevoi vitale. Produsele noastre sunt destinate sa protejeze echipamentele electronice in situatia unei caderi de curent de durata scurta sau medie, provocate fie de furtuni, fluctuatii majore de tensiune sau pene de curent. Am creat sute de produse performante, care au la baza tehnologii de ultima ora, respectand cele mai inalte standarde internationale de calitate si sustenabilitate”, a declarat Adorian Demeter, fondator si General Manager al Dai-Tech.
Dai-Tech optimizeaza continuu productia proceselor sale, folosind tehnologii prietenoase cu mediul si recicland intr-un mod eficient deseurile. Echipamentele nJoy respecta standardele RoHS (Directiva 2011/65/UE), valabile pentru toate produsele electrice si electronice puse in vanzare pe teritoriul Uniunii Europene. Certificarea include prevederi care interzic utilizarea de materiale si substante considerate periculoase in procesul de productie si reciclare si pentru mediul inconjurator.
Conform unui studiu al companiei de cercetari de piata, GfK, si coroborat cu rapoartele interne ale Dai-Tech din 2020, brandul nJoy este alegerea numarul 1 a consumatorilor din Romania la categoria de echipamente UPS.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
quadratum
viarom
CDS
noark
MAKITA
concelex
rigips
strabag nivel 1
siniat
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander