Agenda Constructiilor
Joi, 28 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - GRAITEC castiga Premii Autodesk Platinum pentru al cincilea an consecutiv
GRAITEC castiga Premii Autodesk Platinum pentru al cincilea an consecutiv
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 11 Mar 2020 09:58
GRAITEC, dezvoltator international de solutii BIM si CAD in sectorul AEC si Partener Platinum Autodesk® in Europa, anunta castigarea Premiului Autodesk Platinum “Top Reseller in Net Subscription Growth” pentru al cincilea an consecutiv si, in plus, un al doilea premiu Platinum pentru „Highest Customer Adoption Rate”.
Serviciile Graitec axate pe satisfacerea clientilor aduc succes brand-ului, culminand nu doar cu premiul Autodesk Platinum “Subscription Growth” pentru al cincilea an consecutiv, ci si cu un al doilea premiu, “Highest Adoption Rate”.
Castigarea ambelor premii consolideaza serviciile axate pe satisfacerea clientilor si strategia de crestere Create, Simulate, Fabricate and Manage.
Steve Houlder, COO Graitec: Suntem incantati sa primim doua premii Autodesk Platinum in acest an. Premiile reflecta loialitatea clientilor nostri, dar si angajamentul nostru de a ii ajuta in adoptarea de tehnologii Autodesk de nivel international si, ulterior, in extinderea utilizarii solutiilor software in cadrul afacerilor lor pentru a maximiza profiturile din aceste investitii.
Premiile reflecta si profesionalismul, experienta si angajamentul echipelor Graitec care livreaza an de an produse de succes clientilor la nivel global.
Manuel Liedot, CEO Graitec: Obtinerea ambelor premii arata cu certitudine anagajamentul fata de obiectivele Graitec - de a deveni lider in furnizarea de solutii BIM si Partener Autodesk principal. Pentru atingerea acestor obiective, grupul nostru investeste in continuare pentru consolidarea echipelor locale, a tehnologiilor, precum si a serviciilor livrate clientilor.
Doresc sa multumesc tuturor echipelor Graitec implicate pentru munca depusa si daruirea cu care isi fac treaba, precum si clientilor fideli si clientilor noi din intreaga lume pentru increderea acordata.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLPLANVideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19elmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
rigips
Acvatot 2019
hilti
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere