Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2013

Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2013
Analiza pietei de software pentru proiectare pe anul 2013
PDF, 3 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PROIECTE & SANTIERE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Elena Mitea
Data actualizare: 06 dec 2013
Sumar: click aici
Un an mai bun asteptat pe piata de software pentru constructii
Piata locala de aplicatii software pentru constructii si arhitectura s-a stabilizat in acest an, majoritatea companiilor specializate indicand mentineri ale cifrelor de afaceri la nivelul anului 2012. Pentru 2014 sectorul s-ar putea inscrie pe un trend crescator, avand in vedere, in special, cresterea exigentelor arhitectilor si inginerilor pentru gestionarea cat mai corecta si in timp real a proiectelor, in toate etapele de executie. Principala tendinta remarcata, actualmente, de managerii furnizorilor de aplicatii software pentru constructii este reprezentata de schimbarea preferintei companiilor de la proiectarea 2D la cea 3D, trend vizibil de mai multi ani in tarile vest-europene, mai dezvoltate din acest punct de vedere decat Romania. De asemenea, sunt tot mai solicitate solutiile de "cloud" privat "la cheie", care pot ajuta companiile de constructii sa-si modernizeze infrastructura IT fara a mai fi limitate de necesitatea sigurantei datelor sau de spatiul de stocare. O crestere a cererii a fost raportata si pentru sistemele de tip Building Information Modelling (BIM), atat pentru dezvoltarea planurilor de constructii, cat si pentru managementul cladirilor, infrastructura sau unitati de productie.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Nemetschek, Intellitech, Water Management, Alfa Software, Graitec, Man and Machine, Autodesk si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software pentru proiectare va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
quadratum
leviatan
viarom
strabag nivel 1
noark
Acvatot 2019
CDS
Ubitech
ness project
theda mar
siniat
EDIT-Structural
MAKITA
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander