Agenda Constructiilor
Joi, 13 August 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - NTT DATA aniverseaza 20 de ani si mizeaza pe afaceri de 100 milioane de euro
NTT DATA aniverseaza 20 de ani si mizeaza pe afaceri de 100 milioane de euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 04 Iun 2020 06:25
NTT DATA Romania, furnizor de servicii IT si integrator de sisteme, aniverseaza in acest an doua decenii de existenta, tinta companiei fiind sa depaseasca pragul de 100 de milioane de euro la nivelul afacerilor, in 2020. Compania a fost infiintata in iunie 2000, la Cluj-Napoca, de catre Daniel Metz, cu numele de EBS Romania, si a reusit in scurt timp sa fie recunoscuta drept societatea cu una dintre cele mai puternice evolutii din industria IT-ului romanesc.
De-a lungul celor doua decenii compania si-a dezvoltat constant portofoliul de servicii si solutii IT devenind partener de incredere pentru peste 450 de clienti de pe piata nationala si internationala. In 2002 compania a lansat propria solutie ERP - Clarvision, utilizata in acest moment de peste 200 de clienti din piata nationala.
In decursul anilor urmatori, EBS Romania a continuat sa adauge in portofoliul sau noi servicii, competente, solutii si tehnologii, stabilind relatii de parteneriat pe termen lung. Cresterea accelerata din primii 10 ani a generat un moment de transformare organizationala. In 2013 compania a fost achizitionata de grupul nipon NTT DATA. In 2016 EBS Romania a devenit oficial NTT DATA Romania, si-a dublat numarul de angajati datorita numeroaselor proiecte, in special pe piata nationala si s-a concentrat pe integrarea si implementarea de sisteme IT. Tot in acest an, a devenit unul dintre cei mai importanti parteneri SAP Romania si primul implementator al S/4HANA in piata nationala. Aceasta perioada a fost marcata si de dezvoltarea propriului centru R&D si de dezvoltarea echipei Advanced Embedded Technologies, informeaza un comunicat al companiei.
"Am reusit sa amprentam evolutia industriei IT din Transilvania asumandu-ne un rol de pionierat. Avand clientii si proprii colegi in focus, am creat un model de performanta bazat pe valori organizationale umaniste si pe un leadership autentic. Niciodata nu am uitat de unde am plecat si atunci cand ne-a fost greu, am muncit si mai mult. Am privit spre viitor, convinsi fiind ca rezultatele obtinute sunt intotdeauna cel mai corect arbitru", a declarat Daniel Metz, CEO al NTT DATA Romania.
In acest moment compania are o echipa de peste 2.000 de specialisti, cu o medie de varsta de 35 ani si un nivel de senioritate care invita la o structura de leadership performanta, fiind astfel o organizatie agila si inovatoare.
In anul fiscal 2019-2020 (aprilie 2019 - martie 2020), NTT DATA Romania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 84 milioane de euri, cu o crestere de aproximativ 16% fata de aceeasi perioada a anului fiscal precedent.
"Obiectivele de dezvoltare ale NTT DATA Romania se concentreaza pe pozitionarea noastra ca integrator de sisteme, abordand proiecte de tip premium, cu o complexitate ridicata. Vom incepe un proces de dezvoltare regionala a companiei, devenind baza de operatiuni a cluster-ului est-european. In anul fiscal curent ne dorim sa atingem o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro", mai spune Daniel Metz.
***
NTT DATA Romania este un furnizor de servicii IT si integrator de sisteme care foloseste inovatia pentru a accelera transformarea digitala a afacerilor si a genera valoare adaugata clientilor, avand o echipa de peste 2.000 de specialisti in Romania si Serbia.
Portofoliul companiei ofera o gama variata de servicii: dezvoltare si integrare solutii software standard sau individualizate, managementul aplicatiilor si suport, testare si aigurarea calitatii, consultanta IT, servicii de securitatea informatiei, infrastructura si cybersecurity.
NTT DATA are sediul central in Tokyo si desfasoara operatiuni in mai mult de 50 de tari si regiuni, fiind parte a NTT Group (Nippon Telegraph and Telephone), unul din liderii ICT (Information and Communication Technologies) la nivel global, cu peste 300.000 de angajati si un portofoliu larg de solutii globale de infrastructura, comunicatii si servicii IT. 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimAUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
hilti
Acvatot 2019
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere