Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - RE/MAX: Parteneriat cu Tradesilvania pentru tranzactii imobiliare cu active digitale
RE/MAX: Parteneriat cu Tradesilvania pentru tranzactii imobiliare cu active digitale
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 08 Iun 2022 12:02
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, anunta incheierea unui parteneriat cu Tradesilvania, platforma de investitii digitale specializata in tranzactionarea criptomonedelor, prin care isi propune sa ofere clientilor posibilitatea de a realiza tranzactii imobiliare sigure cu active digitale. Acest parteneriat, unic in Romania, reprezinta o tendinta care se regaseste si in alte piete unde activeaza RE/MAX.
„Tot mai multi vanzatori si dezvoltatori imobiliari din tarile vestice, si chiar din Romania, accepta plata in criptomonede, tendinta care se afla pe un trend ascendent de o buna perioada. Peste cativa ani, tranzactiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice, drept urmare trebuie sa ne pregatim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul nostru cu Tradesilvania vine, asadar, ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare si deschide o noua cale moderna de tranzactionare, sigura si eficienta pentru clientii nostri”, a declarat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX Romania.
RE/MAX Romania a avut in ultima perioada solicitari si chiar tranzactii incheiate cu crypto, insa printr-un proces destul de lung si anevoios. Dupa o atenta analiza a functionalitatilor platformelor de investitii si custodie a activelor digitale, raportat la securitate, protectie a bunurilor digitale, factori juridici, administrativi si de reglementare, RE/MAX Romania a ales solutiile Tradesilvania, pentru a furniza clientilor si investitorilor cele mai bune servicii pe acest segment.
Misiunea Tradesilvania este de a oferi o experienta simplificata si transparenta, care ii include in mod activ pe clienti in proces, realizand cadrul de reglementare legala si asigurand calitatea interactiunii acestora cu RE/MAX.
„Suntem bucurosi ca putem duce mai departe misiunea Tradesilvania prin intermediul unui nou partener de exceptie precum RE/MAX, sa crestem si sa exploram potentialul activelor digitale impreuna. Totodata, asteptam cu incantare rezultatele directe ale acestei colaborari, care se vor reflecta cu precadere in experientele clientilor finali, investitorii RE/MAX”, a declarat Ciprian Dobrescu, co-fondator Tradesilvania.
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
rigips
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
viarom
strabag nivel 1
Acvatot 2019
theda mar
noark
leviatan
ness project
concelex
quadratum
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
siniat
konsent
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander