Agenda Constructiilor
Joi, 21 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ROCAST: Sistemele de fixare sunt disponibile pe platforma itDepot
ROCAST: Sistemele de fixare sunt disponibile pe platforma itDepot
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 30 Ian 2020 12:24
itDepot, platforma B2B lansata de Senior Software pentru business-urile care au nevoie de solutii hardware performante, a devenit partener strategic al companiei Rocast, liderul national in distributia sistemelor de fixare. Noul parteneriat se incadreaza in strategia itDepot de dezvoltare a operatiunilor.
"Printre altele, Senior Software dezvolta si implementeaza solutii de ERP si WMS specializate pentru jucatorii care activeaza in verticala de E-Commerce. Pentru a intelege cat mai bine nevoile specifice ale acestor companii, am dezvoltat brandul si platforma de top E-Commerce - itDepot. Viitorul sta in sistemele online si noi vrem sa ne asiguram ca avem un grad maxim de intelegere a acestei piete. Castigand anul trecut concursul de la GPEC pe zona de IT&C, valoarea platformei a fost certificata de un juriu extrem de competent. Am luat decizia sa operam platforma cu o divizie interna dedicata si suntem in contact permanent cu piata de E-Commerce: ii intelegem nevoile, iar know-how-ul se transfera apoi de la divizia itDepot la echipele de programatori care intretin solutiile software. Know-how-ul se incorporeaza si livram apoi versiuni noi specializate si superioare de ERP si WMS pentru jucatorii care detin canale online B2C sau isi doresc implementari de ERP, WMS sau B2B si au nevoi avansate de organizare a activitatii. Cand ajung in acel moment, companiile apeleaza la noi pentru a le implementa solutii software cu care sa-si optimizeze operatiunile. Astfel, se pot concentra mai bine pe business-ul lor online, devenind mult mai competitivi", a declarat Daniel Toma, director general al Senior Software.
Printre produsele de top oferite prin platforma itDepot se afla imprimante laser, cititoare coduri de bare, terminale mobile, scanere, sisteme de fixare.
In urma parteneriatului cu Rocast, itDepot pune la dispozitie sisteme de fixare precum conexpanduri, coliere metalice, dibluri pentru gips-carton, coltare metalice si alte produse complementare destinate companiilor interesate de constructii si bricolaj.
***
Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octALLPLANAUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
CELCO 2020
rigips
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere