Agenda Constructiilor
Marti, 26 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SCHNEIDER & AVEVA: Parteneriat pentru livrarea de solutii pentru centrele de date
SCHNEIDER & AVEVA: Parteneriat pentru livrarea de solutii pentru centrele de date
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 23 Iul 2020 12:02
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei si AVEVA, liderul global in domeniul ingineriei si software-ului industrial, si-au anuntat parteneriatul extins pentru a oferi solutii inovatoare pentru piata centrelor de date.
Intrucat furnizorii de super-centre de date le prevad cu o flota in expansiune, pentru a raspunde cererii la nivel mondial, complexitatile legate de operarea si intretinerea acestor echipamente creeaza un set de provocari fara precedent. Operarea la aceasta scara necesita o abordare diferita pentru facilitatile critice care alimenteaza infrastructura digitala globala. Combinatia dintre software-ul industrial scalabil AVEVA™ Unified Operations Center, si solutia de control si monitorizare EcoStruxure™ for Data Cen-ters de la Schneider Electric, permite o vizibilitate profunda si extinsa a operatiunilor curente.
Noile solutii comune ofera o viziune omogena asupra ingineriei, a operatiunilor si a performantei, pe o baza eterogena, mostenita si deja instalata. Furnizorii de super-centre de date vor beneficia de acest parteneriat, conectand platforme si seturi de date care existau anterior in sisteme diferite. Acestia vor putea, de asemenea, sa faca scalari indiferent de numarul de site-uri sau de pozitionarea centrelor pe glob. Personalul centrelor de date va fi imputernicit sa ia decizii mai rapide, mai informate si sa opti-mizeze eficienta resurselor si a operatiunilor, pe tot parcursul ciclului de viata al centrului de date. Prin urmare, furnizorii de centre de date pot oferi o experienta consecventa la nivel global, pentru a ras-punde nevoilor de infrastructura digitala in expansiune ale clientilor lor.
“Intr-o perioada in care infrastructura digitala a lumii este cat pe ce sa-si atinga limitele, Schneider si AVEVA furnizeaza o solutie complexa pentru centrele de date, pentru a functiona corespunzator si in conditii de fiabilitate intr-un mediu critic”, spune Pankaj Sharma, Vice Presedinte Secure Power Division la Schneider Electric. “Solutia poate lua date care au fost gestionate de mult timp in centrele de date individuale, adesea in sub-sisteme izolate, le poate normaliza pe mai multe site-uri si, in cele din urma, poate informa si furniza integrarea IT/OT/IoT la nivel de intreprindere, pentru a oferi posibilitatea luarii de decizii in timp real. Solutia completa va oferi eficienta operationala si o flota mai fiabila de centre de date.”
“Parteneriatul unic al AVEVA si Schneider Electric ofera deja o valoare extraordinara clientilor nostri in-dustriali”, spune Craig Hayman, CEO, AVEVA. “Este o etapa strategica majora pentru noi sa extindem parteneriatul pe noile piete si sa ajungem la mai multi clienti, combinand istoricul AVEVA in furnizarea de solutii unificate end-to-end cu experienta extinsa in materie de centre de date a Schneider Electric si cu capacitatea sa de implementare la nivel global. Clientii nostri comuni beneficiaza de sisteme si pro-cese standardizate, ceea ce duce la imbunatatirea eficientei fortei de munca pe mai multe site-uri si la nivel de companie.”
Pentru mai multe informatii despre AVEVA Unified Operation Center for Data Centers dati click aici. Pentru mai multe informatii despre Schneider Electric EcoStruxure pentru Centre de Date si support de implementare, dati click aici.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octALLPLANVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
Acvatot 2019
hilti
strabag nivel 1
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere