Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SIGNIFY lanseaza astazi a patra generatie a aplicatiei inteligente Philips Hue
SIGNIFY lanseaza astazi a patra generatie a aplicatiei inteligente Philips Hue
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 03 Iun 2021 10:34
Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial in domeniul iluminatului, imbunatateste experienta milioanelor de utilizatori Philips Hue din intreaga lume, prin lansarea celei de-a patra generatii a aplicatiei Philips Hue. Regandita de la zero, noua aplicatie a fost conceputa ca o baza pentru viitorul iluminatului inteligent. Noile tehnologii maximizeaza performanta per ansamblu a aplicatiei si comunicarea cu sistemul de iluminat inteligent, oferind totodata o experienta intuitiva si imbunatatita utilizatorilor.
 
Selectati mai usor scenariul preferat de lumina din noua pagina Home
Transformarile aplicatiei sunt vizibile de indata ce deschideti noua pagina Home din meniu. De aici, utilizatorii pot vedea afisate simultan toate luminile si scenariile luminoase prin optiunea de Tile View, oferind posibilitatea unui control rapid al becurilor si configurarilor, fara navigarea intre diferite ecrane. Pagina Home din noua aplicatie dispune, de asemenea, de o galerie de scenarii Hue, care permite utilizatorilor sa descopere si sa previzualizeze cu usurinta colectia de scenarii Philips Hue, realizate manual de expertii in iluminat ai companiei. O alta completare la pagina Home o reprezinta abilitatea de comutare rapida intre mai multe hub-uri Hue Bridge. Utilizatorii care folosesc aceeasi aplicatie pentru mai multe locuinte sau mai multe Hue Bridge instalate in diverse zone ale casei se vor bucura de un control al iluminatului inteligent mai rapid ca oricand.
 
Accesati o serie de posibilitati extinse de automatizare
In noua aplicatie, utilizatorii nu mai configureaza rutine, ci automatizari. Fosta pagina Routines din meniu este inlocuita de o noua pagina – Automations, ce ofera optiuni avansate de personalizare si permite astfel utilizatorului sa-si adapteze sistemul de iluminat inteligent in functie de propriile preferinte.
Una dintre cele mai solicitate si asteptate actualizari devine acum disponibila: geopozitionare pentru mai multi utilizatori. Cand se activeaza functia de Coming Home sau Leaving Home, aplicatia Hue verifica daca a ramas cineva in locuinta inainte de a rula automatizarea. Asadar, cand persoana care controleaza automatizarile pleaca de acasa, luminile nu se sting daca in interior se afla alti membrii ai familiei, utilizatori ai aplicatiei Hue.
Nu in ultimul rand, si automatizarile bazate pe rasaritul si apusul soarelui au fost perfectionate in urma actualizarii. Utilizatorii pot alege acum apusul soarelui, rasaritul sau o anumita ora pentru a porni automatizarea, respectiv pentru a stinge luminile odata cu finalizarea automatizarii.
 
Utilizare si personalizare imbunatatite
Cea de-a patra generatie a aplicatiei Hue a beneficiat de peste o suta de imbunatatiri mari si mici ale designului, care au dus la o aplicatie mai usor si mai placut de utilizat in viata de zi cu zi. Spre exemplu, setarile pentru lumini, camere sau zone pot fi acum configurate accesand sectiunea dedicata din pagina de Home. Pentru a adauga un nou bec Hue intr-o camera, utilizatorul va putea face asta fie direct din pagina de Rooms a meniului, fie din Setari. Cu alte cuvinte, configurarile utilizate cu cea mai mare frecventa au fost amplasate mai avantajos.
Organizarea zonelor de divertisment este, de asemenea, mai usoara - si mai distractiva - cu o noua configuratie intr-o vizualizare izometrica 2.5D, care determina locatia exacta si inaltimea luminilor. Ca sa fie si mai simplu, becurile din schema de iluminat isi schimba culoarea, pentru ca utilizatorul sa stie exact pe care il controleaza in acel moment.
„In calitate de lider mondial in industria iluminatului inteligent, prioritatea Philips Hue este de a-si imbunatati permanent echipamentele si serviciile cu cele mai noi inovatii. Milioanele de utilizatori din intreaga lume ai aplicatiei Philips Hue au stat la baza acestei actualizari. Analizam sugestiile si recenziile si chiar ii implicam pe utilizatori in procesul de creatie, prin studii de utilizare si aplicatii beta. Odata cu lansarea noii aplicatii, am stabilit prima etapa in viitorul iluminatului inteligent. Este vorba despre noua experienta Philips Hue, iar acesta este doar inceputul. Suntem nerabdatori sa impartasim mai multe inovatii pe parcursul anului”, a declarat George Yianni, Head of Technology Philips Hue, in cadrul Signify.
 
Scenarii dinamice – prima actualizare dintre cele ce urmeaza
Signify a anuntat deja urmatoarea actualizare pentru noua aplicatie Hue, si anume optiunea de scenarii dinamice, care va fi lansata in vara anului 2021. Cu aceasta functie, fiecare dintre luminile din camera, respectiv zona, va trece gradual prin diferitele culori ale scenariului dinamic. In loc ca fiecare lumina sa ramana intr-o singura culoare, scenariile dinamice deblocheaza un nivel superior in redarea efectelor de lumina unice si crearea unei atmosfere nemaiintalnite.
Noua aplicatie Philips Hue va fi putea fi descarcata din App Store si Google Play Store incepand cu 3 iunie 2021. Alternativ, in saptamana urmatoare lansarii, aplicatia va fi actualizata automat pentru utilizatorii existenti ai acesteia, prin App Store si Google Play Store. Atunci cand deschid aplicatia pentru prima data, utilizatorii vor fi ghidati pentru transferul setarilor curente, precum si al scenariilor luminoase si rutinelor. Pe durata acestui proces, vor afla despre noile functii si modificari ale aplicatiei.
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
Ubitech
ness project
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
siniat
theda mar
concelex
quadratum
rigips
Acvatot 2019
viarom
EDIT-Structural
noark
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander