Agenda Constructiilor
Marti, 29 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - The Mavers: Vor reusi firmele care dezvolta tehnologii ce economisesc timp si bani
The Mavers: Vor reusi firmele care dezvolta tehnologii ce economisesc timp si bani
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 03 Nov 2020 17:14
Pe fondul accelerarii digitalizarii, Alexandru Boghiu si Radu Gogoasa anunta lansarea The Mavers, un startup digital & tech pe piata imobiliara, cu o investitie ce depaseste 300.000 EUR.
Alexandru Boghiu are o experienta de peste 10 ani in zona de digital real estate, iar anterior deschiderii The Mavers, el a fost Digital & Tech Director in cadrul CBRE Romania. Radu Gogoasa aduce experienta de investment in startup-uri de la Londra la Bucuresti, specializarea lui fiind in zona de product development. Cu abilitati la convergenta dintre imobiliare si tehnologie, Alex si Radu isi propun ca prin ajutorul datelor si a celor mai noi tehnologii sa creasca potentialul de inovare al companiilor din real estate.
Activitatea The Mavers se va axa pe trei mari piloni: proiecte de data science (Mavers Analytics Technologies), startup studio proptech si proiecte de consultanta in zona de digitalizare a proceselor in companii imobiliare.
”Primul proiect al companiei este Mavers Analytics Technologies (MAT), o platforma de data science care este formata din doua elemente – data warehouse-ul care colecteaza informatii din numeroase surse, precum site-urile dezvoltatorilor sau datele publice ale institutiilor guvernamentale, si algoritmii de machine learning si inteligenta artificiala care proceseaza acest set de date la un nivel granular foarte ridicat. Aceasta segregare ne permite sa cream rapoarte structurate, pe varii zone de interes cu datele proprii, sau, la cerere, putem folosi datele companiilor, colectate de-a lungul timpului pentru a genera perspective noi”, a spus Alexandru Boghiu, cofondator The Mavers, cu ocazia conferintei de presa online.
”Se vorbeste de cativa ani despre impactul tehnologiei in real estate. Diferenta in piata o vor face startup-urile ce vor putea dezvolta tehnologii care creeaza economie de timp si bani prin digitalizarea si automatizarea proceselor din cadrul companiilor.”, a spus Radu Gogoasa, cofondator The Mavers.
Un alt proiect la care The Mavers lucreaza in prezent este pentru divizia de dezvoltare rezidentiala a grupului Bog’Art, urmand sa lanseze primul dezvoltator imobiliar digital nativ, cu operatiuni complet digitalizate.
 
VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
hilti
viarom
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
leviatan
MAKITA
BMI_Icopal
CELCO 2020
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu