Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TRIMBLE raporteaza o majorare de 25% a veniturilor recurente in trimestrul al treilea
TRIMBLE raporteaza o majorare de 25% a veniturilor recurente in trimestrul al treilea
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Ovidiu Stefanescu 07 Dec 2023 06:00
Furnizorul nord-american Trimble a raportat pentru al treilea trimestru din 2023 venituri recurente anuale record, care au insumat 1,94 miliarde USD, in crestere cu 25% fata de perioada similara a exercitiului financiar precedent. Cresterea a fost de 13%, pe o baza organica, dupa eliminarea efectelor extrinseci generate inclusiv de fluctuatiile cursului de schimb valutar. Venituri operationale din perioada analizata au totalizat 957 milioane USD, in crestere cu 8% fata de anul precedent (+2% din punct de vedere organic). Profitabilitatea bruta in sistem de raportare GAAP s-a plasat la 61,7%, in vreme ce nivelul non-GAAP a fost de 65%. Conducerea executiva a grupului a subliniat ca valoarea-record a veniturilor recurente anualizate si marja bruta situata la un nivel extraordinar demonstreaza progresul strategiei Connect & Scale, pe care grupul a implementat-o. De asemenea, intr-un mediu macroeconomic din ce in ce mai dificil, Trimble continua sa simplifice procedurile si sa se focalizeze pe exploatarea capacitatii de indeplinire a intregului potential al companiei. 
 
***
De reamintit faptul ca Trimble este o companie care transforma modul in care functioneaza industria globala, prin furnizarea de tehnologii de baza in pozitionare, modelare, conectivitate si analiza datelor, care conecteaza lumea digitala si cea fizica, pentru a imbunatati productivitatea, calitatea, siguranta, transparenta si sustenabilitatea. Pe plan national, compania Sitech promoveaza solutiile de ghidare automata a utilajelor de constructii promovate de furnizorul american.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
concelex
theda mar
strabag nivel 1
ness project
ERBASU CONSTRUCT
siniat
quadratum
Acvatot 2019
noark
EDIT-Structural
viarom
Ubitech
MAKITA
CDS
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander