Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - VALROM a adoptat noua tehnologie BIM pentru tevi si fitinguri cu Autodesk Revit
VALROM a adoptat noua tehnologie BIM pentru tevi si fitinguri cu Autodesk Revit
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 30 Ian 2020 06:35
Valrom Industrie, producator de tevi si fitinguri din plastic pentru instalatii in constructii cu afaceri anuale de peste 50 de milioane de euro si 400 de angajati, a adoptat tehnologia BIM pentru doua clase din portofoliul sau de produse, respectiv pentru PexKIT (tevi si fitinguri pentru incalzirea cu calorifere) si RandomKIT (tevi si fitinguri din PP-R pentru instalatii termice). Fiecare dintre acestea este disponibil ca familii de produse si fisiere-proiect pentru Autodesk Revit 2016 si se gasesc pe site-ul companiei.
"Fiecare componenta a cladirii este, in esenta, un obiect BIM. Acest lucru inseamna ca pentru fiecare obiect (fereastra, perete, produse de instalatii) sunt incluse informatii privind caracteristicile de produs (precum performantele termice), caracteristici fizice (dimensiuni etc.) si o reprezentare grafica, la scara 1:1, a modului in care arata produsul, date privind functionalitatea (pozitionare, manipulare etc.) asa cum au fost gandite de producator. Pe scurt, un obiect BIM este un element de constructie definit geometric, care are incluse toate caracteristicile produsului fizic", precizeaza reprezentantii Valrom.
Compania a adoptat tehnologia BIM pentru cele doua categorii de produse in luna iulie 2019.
Valrom Industrie, parte a grupului Romstal, are sediul central in Bucuresti si detine doua fabrici in Romania si una in Ucraina, precum si 19 puncte de lucru in tara si o retea de parteneri care acopera integral Romania si zona de sud-est a Europei (Republica Moldova, Ucraina si Bulgaria). Cu un portofoliu de 13.600 de produse, care acopera toata gama de retele si instalatii termice edilitare si rezidentiale, Valrom Industrie este unul dintre cei mai mari producatori regionali de profil.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
SSAB
leviatan
CDS
MAKITA
concelex
Ubitech
quadratum
strabag nivel 1
noark
Arduro
EDIT-Structural
BogArt
viarom
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
rigips
theda mar
konsent

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander