Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WIZROM: Crestere a business-ului in 2020 si noi proiectii favorabile pentru 2021
WIZROM: Crestere a business-ului in 2020 si noi proiectii favorabile pentru 2021
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 09 Iul 2021 12:24
Wizrom Software, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si integratori de software de business din Romania, a inregistrat afaceri de 28,09 milioane de lei in 2020, in crestere cu aproximativ 3,8% comparativ cu anul anterior. Totodata, intr-un context economic complicat, compania raporta, la sfarsitul anului trecut, un profit de 2,16 milioane de lei, in crestere cu 18% fata de cel obtinut in 2019, de 1,82 milioane de lei.
"Una dintre provocarile avute, de-a lungul ultimului an, a fost sa lucram indeaproape cu toti clientii, atat cu cei noi, cat si cu cei existenti, si sa le furnizam solutii imbunatatite care sa le permita telemunca - activitatea de baza in aproape toate industriile. O alta provocare, pe care am avut-o in 2020, a fost sa ne actualizam softurile in timp real, pentru a tine pasul cu schimbarile legislative. A fost un an complicat, dar am reusit sa atingem performanta, in ciuda tuturor dificultatilor sanitare si economice", a declarat Adrian Bodomoiu, director general in cadrul Wizrom Software.
Cresterea afacerilor Wizrom, in 2020, s-a datorat atat implementarilor de solutii IT care erau deja in curs de executie din anul anterior, cat si solicitarilor nou-venite din partea clientilor din servicii, distributie si automotive. Totodata, solutiile de tip ERP, precum si softurile de HR s-au numarat printre cele mai cerute servicii Wizrom.
"Foarte multe companii, fie ca ne raportam la IMM-uri sau multinationale, au investit anul trecut in solutii IT pentru managementul resurselor umane. Cererea pentru software-urile de HR a crescut cu aproape 25% in cazul solutiilor Wizrom. Ponderea solutiilor IT pentru resurse umane a reprezentat aproximativ 35% din cifra de afaceri a companiei. Totodata, softurile de HR au ajutat si la cresterea eficientei operatiunilor de business ale clientilor Wizrom", a explicat Adrian Bodomoiu.
 
Consolidare a portofoliului si solutii personalizate
In ultimul an, Wizrom si-a propus sa-si consolideze portofoliul existent de clienti, precum si serviciile pe care le ofera, concentrandu-si eforturile in special in zona de IMM-uri. De pilda, lansarea pe piata, in luna februarie a.c., a solutiei MyWiz - serviciu online de contabilitate, asistat de o platforma automatizata si de experti contabili dedicati - a transformat acest soft intr-unul de referinta pentru antrepronorii care cauta o solutie smart si usor de folosit pentru gestionarea afacerilor lor.
In prezent, Wizrom ofera posibilitatea implementarii unor softuri personalizate, in functie de specificul fiecarui client (de industrie si nevoi), dar si traininguri de utilizare. La ora actuala, principala provocare pentru managementul organizatiilor o reprezinta controlul sau vizibilitatea activitatii angajatilor - cei mai multi dintre ei inca lucreaza remote ori in regim hibrid.
Compania are tot mai multe cereri privind monitorizarea activitatii cu pontaj per activitati sau proiecte, solicitari pe care le gestioneaza prin softul sau de management al resurselor umane, WizOne, care administreaza peste 50.000 de angajati din mediul privat romanesc. In acelasi timp, au crescut solicitarile pentru solutia ERP dedicata gestionarii si planificarii activitatilor companiilor de productie, pe fondul unei perioade in care intreaga industrie de manufacturing a realizat necesitatea digitalizarii si reiniventarii proceselor de business, ca urmare a schimbarilor impuse si de pandemie.
 
Companiile continua procesele de digitalizare
Si in 2021, nevoia de digitalizare se va simti acut pentru multe companii, din diferite industrii, lucru care va presupune o serie de investitii din partea acestora in solutii care sa le automatizeze gestionarea afacerii sau activitatilor de HR, subliniaza reprezentantii Wizrom.
Prezenta pe plan local de peste doua decenii, Wizrom Software este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si integratori de solutii IT pentru afaceri din Romania. Compania, care are birouri in Bucuresti si in Cluj si numara aproximativ 110 angajati, dezvolta si furnizeaza softuri de HR, salarizare, contabilitate si gestiune, automatizari in vanzari, productie si Business Intelligence (BI).
In prezent, Wizrom numara peste 4.100 de clienti activi si 40.000 de licente instalate in organizatii foarte mari, cu cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro, dar si in companii de tip IMM din aproape toate domeniile de activitate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
quadratum
strabag nivel 1
siniat
Ubitech
Acvatot 2019
concelex
noark
rigips
ness project
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CDS
theda mar
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander