Agenda Constructiilor
Joi, 09 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BitSoftware: Analiza datelor ramane esentiala in contextul transformarii digitale
BitSoftware: Analiza datelor ramane esentiala in contextul transformarii digitale
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 29 Oct 2019 12:47
Se vorbeste tot mai mult despre date si volume mari de date, care sunt esentiale in contextul transformarii digitale si al dorintei organizatiilor de a face performanta in business. Ray Wang, analyst si autor, spune ca “Datele sunt fundamentul afacerilor digitale. Ele determina modul in care sunt create modelele de afaceri, modul in care sunt evaluate modelele de afaceri si modul in care acestea pot fi optimizate”. Ray Wang este analistul principal, fondatorul si presedintele Constellation Research, Inc., companie care asigura consultanta cu privire la strategia de business si adoptie de tehnologie organizatiilor din Global 2000.
In ebook-ul sau publicat de catre partenerii nostri de la MicroStrategy, Wang transmite un avertisment organizatiilor care inca nu au o strategie clara in privinta strategiei datelor si a directiei pe care sa o ia in acest sens, vor pierde teren in fata celor care au actionat mai rapid si s-au adaptat noilor cerinte in contextul transformarii digitale.
Utilizarea unei solutii de ultima generatie de Business Intelligence reprezinta un viitor eficient si de impact pentru o companie. Atunci cand stiti de ce date aveti nevoie pentru a le corela cu anumiti indicatori de business si cand aveti la indemana instrumentele care va ajuta sa obtineti rapoartele si analizele care sa va arate intr-o secunda modul in care opereaza businessul, inseamna ca puteti sa interveniti pentru a face acest context din ce in ce mai benefic.
SocrateBI este o solutie de business intelligence de ultima generatie ce se adreseaza companiilor de orice marime care doresc sa aiba un sistem integrat de raportare, analiza si notificare. SocrateBI a fost dezvoltat avand la baza platforma nr.1 de Business Inteligence din lume, MicroStrategy. Mai mult de un milion de utilizatori din toata lumea si mii de companii din toate industriile folosesc in fiecare zi platforma de business MicroStrategy, pentru decizii mai bune.
Solutia noastra de Business Intelligence ofera conectare nativa cu sistemele ERP Socrate si Dynamics Nav, avand ca rezultat scurtarea timpului de implementare la doar cateva zile. Efortul de consolidare a datelor intr-un Data warehouse si crearea de conectori este zero, ceea ce permite companiei sa inceapa raportarea imediat.
Modulele SocrateBI ofera posibilitatea de a avea datele din productie in rapoarte, scorecard-uri si tablouri de bord imediat dupa conectarea la sursele de date. Rapoartele incluse deja au fost alese ca fiind cele mai utilizate de catre un numar mare de companii care au apelat la o platforma de BI.
Beneficiind de capabilitatile MicroStrategy, utilizatorii pot crea, modifica si particulariza orice document, raport sau scorecard. Curba de invatare foarte scurta este un alt atu pentru utilizatorii care deprind rapid sa foloseasca rapoartele de care au nevoie, fara a mai apela la serviciile departamentului IT.
Datele pe care organizatia dumneavoastra le genereaza pot exista pe diverse medii de stocare si in diverse formate. SocrateBI integreaza toate aceste surse intr-un sistem unitar, ce are rolul de a oferi informatii oricarui beneficiar al platformei.
Indiferent de solutia ERP pe care o aveti implementata, aceasta poate fi conectata la SocrateBI in urma crearii de conectori specifici. Datele vor fi supuse unui proces de transformare cu ajutorul instrumentelor ETL si incarcate in Data Warehouse, stand apoi la baza tuturor obiectelor si rapoartelor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19bluebeamACADVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
ssab ag antrepriza generala
elmas 2017
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

hilti
HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere