Agenda Constructiilor
Luni, 06 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Sistemele LOOX SI HÄFELE CONNECT ofera solutii pentru case inteligente
Sistemele LOOX SI HÄFELE CONNECT ofera solutii pentru case inteligente
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 20 Dec 2017 15:50
Lumina, sunetul si sistemele inteligente devin in prezent cele mai vandute elemente din industria mobilierului. Sistemul de iluminare LED Loox, marca Häfele, si gama sa larga de componente: lumini, sunet, incarcare telefon si control sisteme electrice reusesc sa uneasca cu succes aceste doua lumi. Impreuna cu aplicatia Häfele Connect, acestea deschid noi orizonturi atat pentru utilizatori, cat si pentru casele inteligente.
Astfel, cu ajutorul BLE box, ce ofera un control intuitiv pentru actionarea electrica a mobilierului si a iluminarii, aplicatia transpune utilizatorul in viitor, unde poate trai o altfel de interactiune cu caminul sau. Toate acestea nu ar fi posibile fara elementele centrale, noile transformatoare Loox, ce se remarca prin calitate, flexibilitate si utilizare facila, dar mai ales printr-o conectare rapida a unei arii largi de accesorii Plug & Play.
BLE box transforma aplicatia Häfele Connect
Noile performante ale aplicatiei Häfele Connect sunt sustinute de noua generatie de controllere BLE box ce pot opera, in functie de necesitati, sisteme de 12V sau 24V. Acestea transforma sistemele Loox si fac posibil controlul individual al luminilor (on/ off, nivelul de luminozitate, temperatura culorii de la alb rece la alb cald, si de asemenea, modificarea luminii in culorile RGB), cat si al aplicatiilor electrice (usi culisante, sisteme de ridicare TV). De asemnea, aceste controllere Bluetooth pot memora diferite scene luminoase, pot modifica luminozitatea sau culorile, printr-o simpla coordonare cu un telefon sau tableta via Häfele Connect. Cu un dispozitiv mobil pot fi controlate 1 sau un numar infinit de BLE Box-uri .
Muzica cu ajutorul sistemelor audio marca Häfele
In tendinta, dar mai ales invizibile, sistemele audio Häfele BTR105 si 420 reusesc sa transforme orice piesa de mobilier intr-un difuzor alternativ. Acestea sunt echipate cu un dispozitiv Bluetooth si cu pana la patru convertoare de sunet in structura ce pot trasforma orice suprafata din lemn, sticla sau metal intr-un spatiu perfect de difuzare a muzicii si a sunetelor la o calitate impresionanta. Schimbarea playlist-ului sau a volumului poate fi realizata simplu, wireless, prin functia Bluetooth, utilizand un smartphone, o tableta sau un laptop.
Cel mai nou gadget: statia de incarcare inductiva wireless
Statia de incarcare inductiva wireless ofera o alternativa de design si functionalitate prin simpla instalare in mobilier. Fiecare dispozitiv mobil, odata asezat in locul specific al piesei de mobila, poate fi reincarcat prin alimentarea electrica fara fir. Diversitatea de adaptoare in functie de nevoile utilizatorului face ca aceasta noua tehnologie sa devina din ce in ce mai utilizata de producatorii din industria mobilierului.
Codificarea clara a culorilor pentru fiecare sistem LED - o instalare facila
Sistemele LED sunt disponibile in trei variante (12V/ 24V/ 350mA), cu o incadrare de eficienta energetica in clasa VI, dar si o codificare clara a cablurilor de alimentare pe culori, ceea ce face sistemul usor de asamblat, dar mai ales prezinta garantia unei instalari sigure, fara a fi nevoie de prezenta unui electrician. De asemenea, componentele aditionale precum, multi-intrerupatorul (cu posibilitatea de pana la 3 intrerupatoare diferite per sistem), distribuitorul cu trei cai si intrerupator optional, dar si distribuitoarele cu patru pana la sase cai, certifica inca o data ca Loox este pregatit pentru implementarea la nivel global.
Intrerupatoare si LED-uri modulare
Printre altele, cele mai importante produse, din gama de iluminat, sunt benzile LED care, impreuna cu optiunea de personalizare a luminozitatii si a culorii luminii, pot fi adaptate pentru spatii de locuit sau birouri. Cele mai populare sunt benzile LED ultra-plate, incastrate in mobilier cu ajutorul profilelor de aluminiu cu cover de plexiglass, ce ofera o lumina difuza, care pune in valoare mobilierul si benzile LED montate in partea inferioara a mobilierului ce reflecta lumina in pardoseala.
Eficienta ridicata a luminii, consumul redus si consistenta culorii (CRI peste 80 - diferente de nuanta a culorii insesizabile pentru ochiul uman), sunt caracteristici importante ale benzilor cu LED-uri, ce pot fi scurtate individual, iar piesele ramase pot fi reutilizate. De asemenea, intrerupatoarele modulare Loox, pot fi utilizate pentru toate sistemele LED, fiind usor de actualizat si instalat, prin intermediul cablurilor de conectare.
Despre Häfele
Häfele este o companie internationala, condusa de membrii celei de-a treia generatii a familiilor Häfele si Thierer, cu sediul in Nagold, Germania. A fost fondata in 1923, iar in prezent serveste industriei accesoriilor pentru mobila, feroneriei arhitecturale si a sistemelor electronice de control al accesului. Printre clientii sai se numara cei din industria mobilei, producatorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecti si designeri din peste 150 de tari din intreaga lume. Häfele dezvolta si produce accesorii de feronerie si sisteme electronice de control al accesului in 6 fabrici in Germania si Ungaria. In exercitiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, avand peste 7.100 de angajati in 37 de filiale, si numeroase reprezentante in intreaga lume.
Häfele Romania este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Infiintata in octombrie 2009, cu sediul in Timisoara si un punct de lucru in Bucuresti, vine in intampinarea producatorilor de mobila, revanzatorilor de feronerie si accesorii pentru mobila, designerilor si arhitectilor prin solutiile si produsele inovatoare.
 
TeraSteelACADbluebeamCOVID-19VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere