Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - PUBLICATII & COLECTII - Revista Fereastra - Revista Fereastra editia nr. 153 (Septembrie 2020)

Revista Fereastra editia nr. 153 (Septembrie 2020)
Revista Fereastra editia nr. 153 (Septembrie 2020)
PDF, 52 pag A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra
Data actualizare: 10 sep 2020
Sumar: click aici
Sumarul revistei - conceputa intr-o structura bilingva (romana si engleza) si integrata cu publicatia Agenda Constructiilor - abordeaza, printre altele, urmatoarele teme principale:
 
ANALIZA | ANALYSIS
Afaceri cu sincope pentru producatorii si furnizorii de usi
Syncope in the activity of for door manufacturers and suppliers
Trend pozitiv al vanzarilor in sectorul local de paneluri
Positive trend for the main suppliers of door panels
Noi paradigme pe piata usilor de garaj/automate, in contextul Covid-19
New paradigms on the garage/automatic door market, due to Covid-19
 
COVER STORY | NHDP
Obiectiv ambitios de management pe termen mediu - incasari de 5 milioane de euro
Ambitious medium-term management target - revenues of 5 million euro
HYDROPUR 2K COLOR - sistem de finisaj color, pe baza de apa
HYDROPUR 2K COLOR - water-based color finishing system
„Gratie investitiilor din ultimii ani, dinamica vanzarilor va fi accelerata in perioada urmatoare”
Parteneriate stabile pentru consolidarea competitivitatii pe pietele externe
"Thanks to the investments in last years, the sales dynamics will accelerate in the next period"
Stable partnerships to strengthen competitiveness in foreign markets
 
OPINII | INTERVIEW
BRAD GLASS: Livrari de vitraje pentru Stadionul Roland Garros
BRAD GLASS delivers glazing for Roland Garros Stadium
CONF BINALE: Intensificare a livrarilor pe plan national
CONF BINALE: Intensification of deliveries nationwide
ALLY-MET TECHNOLOGY: Investitii in domeniul productiei glafurilor
ALLY-MET TECHNOLOGY: Investments in the production of window sills
 
PRODUCATORI & FURNIZORI | PRODUCERS & SUPPLIERS
Firmele din bransa - preocupate de consecintele pandemiei
Companies concerned about the consequences of the pandemic
 
PRODUSE & TEHNOLOGII | PRODUCTS & TECHNOLOGIES
Ghidul de montaj al peretilor cortina, un model de virtuozitate tehnica
Curtain wall installation guide, a model of technical virtuosity
COMFORTEX, o afacere care se dezvolta pe baza lansarii de produse noi
COMFORTEX, a business that develops based on new products
Usile automate, solutii perfect adaptate la noua normalitate
Automatic doors, solutions perfectly adapted to the new normality
greenEvolution: Sistem modular, extins prin metode digitale
greenEvolution: Modular system, extended by digital methods
SUNEWAT - solutii din sticla pentru generarea de energie de la AGC
SUNEWAT - glass solutions for power generation from AGC
REALWOOD, folii decorative imitatie de lemn pentru profile din PVC
REALWOOD, imitation wood decorative foils for PVC profiles
FR 90, sistem de aluminiu cu protectie la foc de la Aliplast
FR 90, aluminum system with fire protection from Aliplast
Schuco VentoTherm Twist, solutie performanta de aerisire automata
Schuco VentoTherm Twist, high-performance automatic ventilation solution
KTV 3, KTV 4 si KTV ATRIUM: Usi rotative de la dormakaba
KTV 3, KTV 4 and KTV ATRIUM: Revolving doors from dormakaba
 
INDEX FURNIZORI | SUPPLIERS INDEX
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Editia Septembrie 2020 a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/ internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina, avand ca tema centrala analiza activitatii firmelor din bransa producatorilor, furnizorilor si importatorilor de usi rezidentiale, automate si de garaj, dar si paneluri pentru usi. Analizele sunt conturate inclusiv pe baza unor date statistice referitoare la importul, exportul sau distributia de usi si sisteme specifice. In consecinta, perspectivele acestor segmente de piata sunt reliefate intr-o maniera exhaustiva, inclusiv prin integrarea celor mai recente informatii referitoare la fabricanti si furnizori. Sunt incluse si opinii ale reprezentantilor pietei, care se refera atat la situatia actuala sau perspectivele afacerilor proprii, cat si la evolutia segmentelor de piata specifice.
Informatii suplimentare:
Revista Fereastra se deschide cu o prima analiza inclusa la rubrica dedicata, ce trateaza realizarile si perspectivele companiilor cu activitati in domeniul fabricantilor si furnizorilor/ distribuitorilor de usi de interior si exterior. Materialul porneste de la o analiza a acestui sector de activitate in 2019, perioada in care s-a inscris pe un trend crescator, datorat evolutiei foarte bune a pietei de constructii, in general. Sectorul continua sa depinda de dezvoltarea pietei rezidentiale, care si-a mentinut traiectoria ascendenta si in 2020, in ciuda crizei de coronavirus (cu unele perioade reduse de amanari care vor fi in mare parte recuperate). Perspectivele pentru prioada urmatoare sunt date de numarul autorizatiilor de construire centralizate de INS, care indica o scadere de 12% a acestora in prima jumatate a anului 2020, sub impactul pandemiei. Analiza este completata cu opinii ale managerilor unor firme reprezentative din domeniu, precum Arcer, Bradul Ezüstfenyö, Bucin Mob, Danprod, Fagetul Deac, Luca Global Group, Mobimpex, Sangeosilv, Tehnolemn, Wooden Doors International si YTP Fenêtre.
Rubrica de analiza continua cu un nou studiu realizat de redactia Fereastra, de aceasta data pe segmentul de paneluri pentru usi, sector aflat pe o traiectorie pozitiva in aceasta perioada. Analiza este bazata pe o lista de 440 de companii specializate in furnizarea de sisteme, materiale si accesorii utilizate la executia de tamplarie termoizolanta, precum si pe datele Eurostat si PRODCOM specifice, si este actualizata cu opiniile managerilor din domeniu referitoare la evolutia acestui sector de activitate. Printre companiile ai caror manageri au raspuns cercetarii revistei Fereastra se afla: Simonswerk Romania, AGB Italia, ISEO M&D, Doors Panels, Drupanel, Feroplast, SchlegelGiesse Romania, Meesenburg Romania, Siegenia Romania si Triton - divizia PVC.
Cel de-al treilea articol inclus la aceasta sectiune este reprezentat de analiza sectorului de usi de garaj/ automate, dedicate preponderent constructiilor comerciale si industriale. Criza generata de noul coronavirus a afectat mai profund comenzile din acest sector, dar situatia a revenit in ultimele luni, pe fondul intensificarii exportului. Totusi, perspectivele pentru acest domeniu raman incerte. Concluziile analizei se bazeaza, in mare parte, pe centralizarea opiniilor managerilor unor companii cu experienta in domeniul usilor de garaj/ automate, precum: Kadra Access Engineering, Somfy Romania, G-U Romania, Geze Romania, BIT Windoors, MCA Grup, Dena Asis, Hamat Impex, Kom Doors, Swing Trade si Tritech Group.
 
Editia Septembrie 2020 a revistei Fereastra include si un material tip Cover Story, realizat cu sprijinul New House Design Project (NHDP), singurul centru de finisaje industriale „All in one” din Europa. Materialul include o prezentare generala a companiei si un scurt istoric al celor 12 ani de activitate a acesteia, precum si o conturare a obiectivelor si planurile NHDP. In cele patru pagini dedicate, articolul mai cuprinde o opinie a lui Emil Rosi, director de vanzari in cadrul NHDP, caracteristici tehnice ale unor produse de top in portofoliul companiei, precum si un interviu cu Alex Moise, administratorul companiei.
Tot in zona interviurilor, revista se continua cu opinii ale lui George Toc, manager de vanzari la Brad Glass, companie ce va realiza lucrari de vitraje pentru stadionul Roland Garros, Corneliu Malinoiu, director tehnic la Conf Binale, care vorbeste despre planurile de dezvoltare a firmei, si Laura Popescu, administratorul grupului de firme Ally-Met Technology si Aluminium Technology, ce prezinta investitiile grupului in domeniul productiei de glafuri.
Rubrica de Produse & Tehnologii este deschisa de un material central, referitor la Ghidul de montaj al peretilor-cortina, realizat de IFT Rosenheim, publicat sub inaltul patronaj al asociatiei de asigurare a calitatii RAL si tradus in limba romana de redactia Fereastra. Lucrarea este una de exceptie - rezultatul unor cercetari desfasurate pe perioada unor decenii intregi la care au participat mai multe generatii de experti germani - reusind sa reuneasca intr-un format comprehensibil si, in acelasi timp, exhaustiv informatii despre modul in care se pot obtine caracteristicile de performanta dorite de la ansamblurile de fatade cortina. Documentul se adreseaza in egala masura proiectantilor, arhitectilor, inginerilor si specialistilor care actioneaza in mod nemijlocit pe santier, oferindu-le tuturor oportunitatea intelegerii proceselor de fi zica a constructiilor si a aplicarii celor mai potrivite masuri pentru ca produsul fi nale sa aiba calitatea dorita.
Rubrica continua cu un material marca Comfortex, ce prezinta strategia companiei privind lansarea de noi produse, dar cele mai recente inovatii din portofoliul acesteia. Un alt material inclus in aceasta sectiune se refera la usile automate si faptul ca acestea reprezinta o solutie perfect adaptata la noua normalitate si la noul concept de low touch economy. La acest capitol sunt detaliate si alte produse inovatoare, precum sistemul modular greenEvolurion de la Salamander, solutiile din sticla Sunewat de la AGC Flat Glass, foliile decorative imitatie de lemn pentru profile din PVC - Rehau Realwood, sistemul de aluminiu cu protectie la foc FR 90 de la Aliplast, solutia performanta de aerisire automata Schüco VentoTherm Twist si usile rotative KTV 3, KTV 4 si KTV Atrium, de la dormakaba.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
FRONTALE
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
MAKITA
leviatan
noark
viarom
Ubitech
CDS
concelex
rigips
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander