Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Saint-Gobain Romania da startul unei noi editii a "Saint-Gobain National Trophy"
Saint-Gobain Romania da startul unei noi editii a "Saint-Gobain National Trophy"
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2024 13:24
Saint-Gobain Romania da startul unei noi editii a „Saint-Gobain National Trophy”, o competitie adresata constructorilor, arhitectilor si fatadierilor din Romania care sunt incurajati sa inscrie in concurs proiectele de exceptie realizate incepand cu anul 2020 si care vor fi finalizate pana la 31 decembrie 2024.
Saint-Gobain National Trophy Romania este un eveniment unic, o sansa de afirmare a excelentei in domeniul constructiilor, cu recunoastere in randul comunitatii de specialisti in constructii din Romania si o rampa de lansare spre evenimentele internationale Saint-Gobain Gypsum International Trophy si Saint-Gobain Glass International Event.
In acest concurs se pot inscrie toate companiile care au construit sau au in curs de construire o cladire la a carei realizare s-au folosit solutii Saint-Gobain, respectiv: pereti de compartimentare si tencuieli uscate, plafoane false fixe si demontabile, canale de desfumare, ventilatie, protectii la foc ale structurilor metalice, sape flotante, lucrari de tencuieli si gleturi, vitraje etc. Inscrierea in concurs este gratuita.
 
Durata concursului si criterii de evaluare
Proiectele pot fi inscrise pana la data de 31 octombrie 2024, castigatorii urmand a fi anuntati in luna decembrie. Acestia vor fi desemnati de catre un juriu de specialitate care va evalua proiectele pe baza unor criterii specifice: excelenta in executie, utilizarea solutiilor Saint-Gobain, sustenabilitate, calitatea prezentarii.
Etapa locala include proiecte realizate atat cu produse din portofoliul Saint-Gobain Construction Products Romania, cat si cu cele din portofoliul Saint-Gobain Glass. Lucrarile ce utilizeaza exclusiv solutii Saint-Gobain Glass vor fi jurizate dupa criterii de evaluare specifice, in timp ce acelea care combina solutii din ambele portofolii vor fi evaluate conform criteriilor standard, mentionate in regulamentul concursului.
 
 
Categorii
Participantii vor putea inscrie proiectele in una dintre cele sapte categorii distincte: Rezidential, Cultura, Educatie si timp liber, Afaceri si institutii, Fatade, Plafoane, Inovatie, Solutii pe baza de sticla. Fiecare categorie este evaluata pe criterii specifice, cu accent pe sustenabilitate si inovatie.
„Saint-Gobain National Trophy valorifica inovatia si creativitatea din sectorul constructiilor. Aceasta competitie nu este doar despre proiecte; este despre a inspira si a seta noi standarde de excelenta. Prin aceasta initiativa, ne reafirmam angajamentul de a sustine dezvoltarea durabila si sustenabila, dar si de a recunoaste meritele celor care aduc valoare comunitatii prin munca lor.” (Ovidiu Pascutiu, CEO Saint-Gobain Romania).
Proiectele desemnate castigatoare la editia locala anterioara pot fi vizualizate aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CDS
Ubitech
viarom
leviatan
noark
strabag nivel 1
theda mar
Arduro
Acvatot 2019
SSAB
concelex
EDIT-Structural
BogArt
konsent
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
siniat
SIGM
rigips
ness project
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander