Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - BILKA Steel isi extinde capacitatea logistica cu un nou depozit in Apahida, Cluj
BILKA Steel isi extinde capacitatea logistica cu un nou depozit in Apahida, Cluj
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 13 Mai 2024 15:28
Bilka Steel, producator de tigla metalica si sisteme pentru acoperisuri, intentioneaza sa construiasca un nou depozit in satul Sannicoara din Apahida, judetul Cluj, pe un teren de peste 19.000 mp. Proiectul a fost prezentat in sedinta comisiei tehnice de urbanism a Consiliului Judetean Cluj si a fost avizat favorabil cu vot unanim, informeaza publicatia locala media9.ro.
Conform prezentarii facute de arh. Cristian Cantor, reprezentantul proiectantului, obiectivul lucrarii de elaborare a PUZ necesar investitiei consta in reglementarea urbanistica a unui teren cu suprafata totala de 19.136 mp, aflat in intravilanul comunei Apahida, prin stabilirea conditiilor de construire, a acceselor si a traseelor circulatiilor auto si pietonale si a posibilitatilor de realizare a infrastructurii.
Pe langa depozitul propriu-zis, pe parcela vor fi amenajate aproximativ 100 de locuri de parcare, din care cinci pentru stationarea autovehiculelor de transport marfa, iar restul vor fi destinate angajatilor si vizitatorilor.
 
 
Proiectant general este Metric Space Arhitecture, iar proiectant de specialitate este compania Tree, ambele din Cluj.
BILKA este o companie specializata in productia si dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperisuri, avand 17 ani de experienta, o fabrica in Brasov si depozite in Brasov, Selimbar (Sibiu) si Sannicoara (Cluj). In 2023, Bilka a realizat o cifra de afaceri de 1,23 miliarde lei, in crettere cu 7% fata de nivelul din 2022, potrivit celor mai recente date publice. In 2023, compania a realizat un profit net de 163,4 milioane de lei, la finalul anului avand aproape 600 de angajati.
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
theda mar
noark
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
concelex
viarom
Arduro
Ubitech
EDIT-Structural
CDS
BogArt
rigips
konsent
siniat
leviatan
Acvatot 2019
ness project
MAKITA
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander