Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
PAGINA PERSONALIZATA


WIZROM SOFTWARE SRL

WIZROM SOFTWARE SRL

Adresa: Str. Tipografilor nr. 11-15, S-Park, tronson A2,etaj 1, Bucuresti, S1
Telefon: 021 318 01 00 , 0742 035 496
E-mail: sales@wizrom.ro
Web site: www.wizrom.ro
Domenii: Solutii & sisteme software pentru afaceri si HR
Descriere activitate
Furnizor de solutii software avansate de planificare si eficientizare a resurselor - de tip ERP, WMS, TMS, BI, HR.
Prezentare companie/institutie
WIZROM: Firmele de constructii, dispuse sa faca pasul spre digitalizare
 
 
 
 
 
 
Adrian Bodomoiu (48 de ani)
Functia/Firma: director general, Wizrom Software;
Experienta profesionala: 24 de ani in domeniul IT&C.
 
Companiile cu activitati in sectorul de constructii resimt de o perioada mai indelungata presiunea digitalizarii si necesitatea de a trece de la modul analog in care si-au desfasurat in mod traditional activitatea, pentru a valorifica noi oportunitati digitale. Aceasta tendinta a fost accelerata de pandemia din acest an, cand limitarile si conditiile stricte din piata au pus si mai multa presiune pe eficientizarea operatiunilor si pe planificarea cu mai multa precizie. Wizrom Software, furnizor de solutii software avansate de planificare si eficientizare a resurselor de business, pune la dispozitia companiilor din sectorul de constructii solutii ERP (WizPro) si WMS adaptate acestui tip de activitate, dar si aplicatii complementare, precum WizOne sau WizSalary.
 
- Cum evolueaza business-ul Wizrom, avand in vedere mega-trendul de digitalizare?
- In acest moment, avem peste 3.600 de clienti activi si 35.000 de licente instalate in organizatii foarte mari (cu cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro), dar si in companii de tip Small and Medium Business (SMB) din aproape toate industriile. Desi anul acesta a fost plin de provocari, el nu ne-a pus o piedica in activitate - am continuat sa ne deservim clientii, ba chiar, in multe cazuri, i-am ajutat sa se adapteze noilor necesitati prin extinderea sistemelor pe care le aveau deja implementate cu alte solutii de automatizare. Asa cum vedem piata in acest moment, ne asteptam la un trimestru final efervescent, pe masura ce companiile isi reiau, incet, dar cu pasi siguri, planurile de dezvoltare.
- Ce obiective de afaceri aveti in plan, pe termen scurt si mediu?
- Ca directie de business, vedem o dinamica accelerata din zona de SMB, in special in ceea ce priveste softurile de management de HR si ERP. Cred cu tarie ca, dupa aceste luni dificile, multe companii au vazut utilitatea automatizarii unora sau mai multora din procesele lor de business, atat din punct de vedere al eficientei si productivitatii, cat si, la urma urmelor, la nivel de costuri. De aceea, ne asteptam la interes sporit pentru solutiile ce raspund si nevoilor de mobilitate, asa cum am observat, la o prima vedere, in toata aceasta perioada. Eforturile noastre s-au concentrat in aceasta zona in ultimele luni si vom continua si in perioada urmatoare. In paralel, lucram in acest moment la o solutie software care sa raspunda nevoilor specifice ale IMM-urilor, despre care suntem nerabdatori sa povestim, odata ce va fi finalizata.
- Cu ce dificultati va confruntati in activitatea curenta?
- As vorbi, mai degraba, de o perioada marcata de adaptari continue si cu un ritm alert de activitate. Pentru noi, toate aceste luni au presupus lucru intens. Pe de o parte, am colaborat indeaproape cu o serie de clienti existenti pentru a adapta solutiile pe care le utilizau deja pentru a permite munca de la distanta, spre exemplu, prin activarea accesului web la aceste solutii. Pe de alta parte, am lucrat asiduu la actualizarea softurilor pentru a tine pasul cu schimbarile legislative, cum a fost cazul WizSalary.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Octombrie 2020)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
leviatan
Ubitech
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
strabag nivel 1
noark
concelex
theda mar
viarom
MAKITA
rigips
Acvatot 2019
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander