Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Alba Iulia: Licitatie de 21 milioane euro pentru constructie campus dual CRESCENDO
Alba Iulia: Licitatie de 21 milioane euro pentru constructie campus dual CRESCENDO
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 26 Iul 2024 08:50
Primaria Municipiului Alba Iulia organizeaza licitatie publica pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a noului campus de invatamant dual - CRESCENDO - Consortiul Regional pentru Suport in Cariera, Educatie Nonformala, Duala si Tehnologica Alba, din Alba Iulia. Contractul are o valoare estimata la 103,5 milioane de lei (21 milioane de euro), fara TVA, finantarea fiind asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Durata de implementare a lucrarilor este de 20 de luni, iar perioada de garantie ofertata va trebui sa fie de minimum 36 de luni si maximum 60 de luni.
Conform indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, se propune constructia unui campus cu infrastructura educationala prietenoasa cu mediul inconjurator alcatuit din doua cladiri noi (D+P+2E+E3-retras), o parcare subterana cu 40 de locuri si amenajarea parcelei aferente investitiei. Cladirile vor avea o suprafata construita de 2.150 mp si o arie desfasurata de 8.500 mp, urmand a fi ridicate conform principiilor NZEB+.
 
 
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa fi inregistrat o cifra de afaceri medie, in ultimii 3 ani (2021, 2022, 2023), de minimum 200 de milioane de lei. De asemenea, ofertantul va trebui sa faca dovada ca a executat si a dus la bun sfarsit, in ultimii 5 ani, lucrari similare in valoare cumulata de minimum 100 de milioane de lei (fara TVA), la nivelul a maximum 5 contracte. Se considera lucrari similare din punct de vedere al complexitatii si/ sau utilitatii lucrari de constructie/ reabilitare/ modernizare de cladiri avand cel putin categoria de importanta C normala.
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% din punctaj, iar cea tehnica de 60%, astfel: experienta inginerului proiectant de structuri (2,5%), perioada de garantie a lucrarilor (15%), experienta managerului de proiect (4%), a coordonatorului colectiv de proiectare (3%), a arhitectului (3%), a inginerului proiectant de instalatii electrice (2,5%), a inginerului proiectant instalatii sanitare si termice (2,5%), experienta auditorului energetic (2,5%) si planul de management al calitatii lucrarilor executate (25%).
 
 
Termenul-limita pentru depunerea ofertelor este stabilit la data de 2 septembrie 2024, ora 15:00.
Studiul de fezabilitate al proiectului a fost elaborat de Adal Solutions (proiectant general) si MKG Arh Design Office (proiectant arhitectura), ambele din Alba Iulia.
***
Primaria Alba Iulia, ca lider de parteneriat si cea care a pus la dispozitie terenul necesar construirii viitorului campus, are ca parteneri in acest proiect Consiliul Judetean Alba, Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Extensia Alba Iulia, Liceul tehnologic "Alexandru Domsa" Alba Iulia, Colegiul tehnic "Apulum" Alba Iulia, Liceul tehnologic "Dorin Pavel" Alba Iulia, Liceul tehnologic Sebes si Liceul tehnologic "I.D. Lazarescu" Cugir. Partenerii privati ai proiectului sunt companiile Larry&Cory Vermessungen, IPEC SA, Compania Nationala Romarm SA Bucuresti - Filiala Societatea Uzina Mecanica Cugir SA, Nova Grup, Bosch Automotive si Elis Pavaje.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Arduro
noark
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Acvatot 2019
SIGM
CDS
ness project
strabag nivel 1
konsent
rigips
BogArt
MAKITA
SSAB
siniat
quadratum
concelex
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
EDIT-Structural
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander