Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - LICITATIE de 14 milioane euro pentru relocare si dezvoltare Spital Orasenesc Breaza
LICITATIE de 14 milioane euro pentru relocare si dezvoltare Spital Orasenesc Breaza
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 26 Iul 2024 12:18
Primaria orasului Breaza va atribui, prin licitatie publica, un contract de 71 milioane de lei (circa 14 milioane de euro), fara TVA, pentru relocarea, modernizarea si dezvoltarea Spitalului Orasenesc Breaza. Serviciile includ proiectarea (intocmirea DTAC, PT, DTOE, inclusiv verificare tehnica a documentatiilor), executia si asigurarea de asistenta tehnica din partea proiectantului. Noua unitate sanitara va fi construita pe str. 23 August nr. 130, pe amplasamentul fostei scoli de la Podu Vadului, din Breaza (judetul Prahova). Durata de implementare a contractului este de 84 de luni, din care doua luni pentru proiectare, 22 de luni pentru executie si dotare si o perioada de garantie de minimum 60 de luni.
Pentru finantarea investitiei, autoritatea contractanta are in vedere obtinerea de finantare din Programul Regional Sud Muntenia, contractul de lucrari urmand a fi incheiat cu clauza suspensiva, semnarea acestuia fiind conditionata de obtinerea finantarii.
"Relocarea, modernizarea si dezvoltarea Spitalului Orasenesc Breaza implica modernizarea cu materiale si instalatii specifice actului medical desfasurat, prin asigurarea si mentinerea mediului specific. Toate amenajarile si recompartimentarile se vor realiza cu respectarea tuturor actelor normative in vigoare. Din punct de vedere functional in corpul C1 pe nivelul parter se vor amenaja: serviciul de primire - internare a bolnavilor, serviciul de roentgendiagnostic, blocul operator cu doua sali de operatii si paturi de pre/post operator, serviciul de sterilizare si camera frigorifica mortuara. La nivelul etajului 1 se vor amenaja sectii medicale de spitalizare cu paturi, cabinete medicale pentru 4 specialitati medicale, salon spitalizare de zi, compartiment recuperare medicala, laborator analize medicale, oficiu alimentar, camera IT si laborator explorari functionale. Din punct de vedere functional in corpul C2 pe nivelul subsol se vor amenaja spatii tehnice, la nivelul parterului se vor amenaja o farmacie cu circuit inchis si spatii conexe, iar la nivelul etajului 1 se vor amenaja spatii administrative", se precizeaza in proiectul tehnic elaborat de Green Development Solutions and Management, din Bucuresti, ca proiectant general.
Proiectarea de arhitectura a fost realizata de Cuantum Projects & Constructions - Bucuresti si Arhitectonic Design Studio - Constanta, proiectarea structurii de rezistenta de Joyzable Constanta, proiectarea instalatiilor, de Vest Instal Calarasi, iar proiectantul instalatilor gaze medicale este Medchem Concept din jud. Giurgiu.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la 26 august 2024, oar 15:00.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
SIGM
Ubitech
CDS
viarom
rigips
CONCEPT STRUCTURE
concelex
siniat
leviatan
Acvatot 2019
ness project
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
SSAB
MAKITA
konsent
Arduro
quadratum
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander