Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - ACCOR & Constructii Erbasu construiesc in parteneriat hoteluri in Bucuresti si Oradea
ACCOR & Constructii Erbasu construiesc in parteneriat hoteluri in Bucuresti si Oradea
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 14 Nov 2023 15:52
Accor, lider mondial in industria ospitalitatii, a anuntat parteneriatul sau cu renumita companie locala Constructii Erbasu, prin semnarea acordurilor de management hotelier pentru doua noi hoteluri in Bucuresti si Oradea si prin prelungirea acordului de management existent pentru ibis Styles Bucharest Erbas. Cele doua companii isi vor uni fortele pentru deschiderea noului Novotel Living Bucharest Baneasa. Constructia a inceput in trimestrul al treilea din 2023, iar hotelul cu 150 de camere este programat sa intre pe piata in iunie 2025.
Cu Novotel Living, Accor aduce conceptul de sedere prelungita (extended stay) pe piata din Bucuresti. Viitorul hotel va oferi diferite tipuri de camere cu chicineta si un spatiu flexibil de lucru. Parterul va lua forma unui hub social, pentru masa, intalniri si socializare. Alte facilitati includ o zona de luat masa disponibila toata ziua, o sala tip "cinema", un spatiu modular pentru intalniri, o sala de fitness, o parcare mare si un spatiu verde exterior. Novotel Living Bucharest Baneasa este pozitionat chiar vizavi de cea mai mare zona comerciala din Bucuresti, Baneasa Shopping City.
Parteneriatul include, de asemenea, constructia si operarea unui ibis Styles cu 120 de camere in Oradea. Lucrarile de constructie ale noului ibis Styles Oradea Erbas vor incepe in primul trimestru al anului 2024, iar proprietatea urmeaza sa isi primeasca primii oaspeti in 2026.
Accor si Constructii Erbasu au convenit, de asemenea, asupra prelungirii contractului de management existent pentru ibis Styles Bucharest Erbas, situat in zona Aviatiei si deschis in 2018. Noul acord va fi in vigoare pana in 2033.
 
 
"Extinderea parteneriatului nostru de succes cu Constructii Erbasu SA este o marturie a angajamentului de nezdruncinat al Accor de a sustine dezvoltarea hotelurilor din portofoliu si randamentul investitorilor locali si de a contribui la conceperea si livrarea unor proiecte de ospitalitate de exceptie, care sa corespunda nevoilor si asteptarilor calatorilor de astazi si sa aduca valoare si notorietate destinatiilor respective. Ne angajam intr-o noua etapa a calatoriei noastre comune, sunt convins ca proprietatile pe care le anuntam vor deveni repere pentru zonele lor si vor aduce noi standarde de calitate si servicii in cadrul segmentelor lor", a declarat Maria Dragulin, Development Director - ENA Development Southeast Europe - Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Malta, Muntenegru, Serbia, Slovacia, Slovenia.
"Anuntul marcheaza dezvoltarea portofoliului nostru in domeniul ospitalitatii si intareste promisiunea pe care am facut-o in urma cu cinci ani, cand am lansat ibis Styles Bucharest Erbas. Sa onoram mostenirea primului nostru hotel si sa ducem povestea acestuia mai departe. Grupul Accor a fost un partener de incredere pentru noi in acest demers si suntem bucurosi sa ne extindem colaborarea. Cu ajutorul galeriei de branduri iconice ale Accor si cu canalele sale puternice de marketing si distributie, aducem investitiile noastre in lumina reflectoarelor si le ancoram pe harta calatorilor internationali", a precizat Cristian Erbasu, CEO al Constructii Erbasu SA.
Cu o experienta de peste 33 de ani, Constructii Erbasu este una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania. Peste 1.000 de proiecte finalizate si o cifra de afaceri de peste 205 milioane de euro in 2022 demonstreaza capacitatea companiei de a aborda o gama larga de lucrari in domeniul constructiilor si nu numai, indiferent de marimea si complexitatea acestora.
 
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
noark
MAKITA
siniat
strabag nivel 1
quadratum
Ubitech
theda mar
EDIT-Structural
Acvatot 2019
rigips
ness project
concelex
konsent
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander