Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - ALBA IULIA: O parcare va fi construita in apropierea Spitalului Judedean de Urgenta
ALBA IULIA: O parcare va fi construita in apropierea Spitalului Judedean de Urgenta
Info-Santiere Publicat de AG&F 06 Dec 2023 11:48
Un fost bloc social din Alba Iulia va fi demolat in urmatoarele saptamani, iar in locul acestuia va fi construita de catre administratia locala o parcare supraetajata, prima de acest gen din judetul Alba, cu o terasa cu spatii verzi si locuri de joaca, informeaza Agerpres.
"Astazi a fost predat amplasamentul 'Bloc G2' firmei care va desfiinta constructia existenta, in urma obtinerii de catre aceasta a autorizatiei de demolare. Desi termenul contractual este mai mare, constructorul a promis ca lucrarile de demolare vor dura doar circa 30 de zile. Dupa desfiintarea vechii constructii, vor incepe lucrarile de proiectare si executie a parcarii publice realizate de Primarie", a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa.
Potrivit edilului, parcarea va fi supraetajata, cu un regim de inaltime P+2E si cu o capacitate de 144 de locuri in interior si 27 de locuri la exterior.
Ea va fi dotata cu statii de incarcare pentru vehiculele electrice si un punct de inchiriere a bicicletelor in sistem "bike sharing", iar terasa cladirii va fi amenajata cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.
"Termenul de prestare a serviciilor si de executie a lucrarilor este de 18 luni de la ordinul de incepere a lucrarilor, care vor avea o garantie de 60 luni", a adaugat Gabriel Plesa.
In fostul bloc social au locuit peste 200 de persoane, care au fost evacuate din imobil in anul 2017, dupa ce instantele de judecata au dat castig de cauza autoritatilor. Blocul cu patru etaje a fost construit in anul 1972, cu functiunea initiala de cladire provizorie de organizare de santier si se afla intr-o stare avansata de degradare, neconforma cu prevederile actuale din domeniul constructiilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
quadratum
ness project
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
konsent
noark
Ubitech
concelex
leviatan
EDIT-Structural
CDS
ERBASU CONSTRUCT
siniat
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander