Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - APROBARE 230 milioane euro pentru constructia Institutului de Oncologie Timisoara
APROBARE 230 milioane euro pentru constructia Institutului de Oncologie Timisoara
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 02 Mai 2024 06:25
Proiectul ce prevede constructia Institutului Regional de Oncologie Timisoara, investitie evaluata la circa 230 de milioane de euro, a fost aprobat in cadrul sedintei de Guvern ce a avut loc la finalul lunii aprilie 2024. Compania Nationala de Investitii (CNI) a fost desemnata ca structura de implementare a proiectului, finantarea acestuia fiind asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Noul spital va avea 250 de paturi si un ambulatoriu integrat cu 26 de cabinete medicale.
"Un pas important pentru inceperea lucrarilor intr-un termen cat mai scurt la Institutul Regional de Oncologie Timisoara a fost facut de guvern, prin desemnarea Companiei Nationale de Investitii ca structura de implementare pentru constructia si dotarea viitoarei unitati medicale. Investitia este in valoare de aproximativ 1,15 miliarde lei si va fi finantata prin PNRR", a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin, la finalul sedintei de Guvern desfasurata la sediul Prefecturii Timis pe 25 aprilie.
 
 
Conform indicatorilor tehnico-economici, va fi construita o cladire cu regim de inaltime variat si o suprafata desfasurata totala de 65.419 mp. Complexul va fi ridicat pe Str. Grigore Alexandrescu nr. 139 (fosta adresa Calea Torontalului km. 5) din Timisoara. Structura functionala propusa va contine cladiri NZEB+, cu un consum de energie egal cu zero, toate paturile digitalizate, o sectie ATI si un bloc operator cu digitalizare implementata.
"Va avea 250 de paturi, ambulator de specialitate integrat, cu 26 de cabinete medicale pentru fiecare subspecialitate, sali de tratament, sase sali de operatie, radioterapie, laborator de medicina nucleara, dar si un centru de transplant medular si celule stem", a precizat Mihai Constantin.
Studiul de fezabilitate al proiectului a fost elaborat de asocierea Popp & Asociatii, Square Bau si Professional Tech Construct Design.
Durata de implementare a investitiei este de 48 de luni.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Ubitech
concelex
ness project
rigips
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
CDS
noark
siniat
Acvatot 2019
BogArt
EDIT-Structural
leviatan
konsent
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander