Agenda Constructiilor
Sambata, 18 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Info-Santiere - ATRIBUIRI de contracte de lucrari de modernizare de 25 milioane euro in Sectorul 4
ATRIBUIRI de contracte de lucrari de modernizare de 25 milioane euro in Sectorul 4
Info-Santiere Publicat de AG&F 23 Iul 2019 06:24
Antreprenorul general Concelex Engineering a castigat recent un contract prin procedura simplificata, cu o valoare de atribuire de 22.438.701,33 lei, pentru proiectul denumit „Lucrari de modernizare/extindere/reabilitare Colegiul Tehnic Miron Nicolescu din B-dul Metalurgiei nr. 89 (proiectare si executie)”, atribuit de Sectorul 4 (Primaria Sectorului 4 Bucuresti). Astfel, se vor asigura servicii de elaborare DTAC, DTAD (acolo unde este cazul), PT, DE, CS si asistenta tehnica din partea proiectantului pe parcursul derularii investitiei, precum si executia lucrarilor pentru obiectivul mentionat anterior, valoarea estimata initial a investitiei (fara TVA) fiind de 23.773.284,72 lei. In acest caz, exista si o clauza suspensiva, potrivit careia, avand in vedere dispozitiile Legii nr. 98/2016 si HG nr. 395/2016, cu modificarile si completarile ulterioare, autoritatea contractanta va incheia contractul cu ofertantul declarat castigator numai in masura in care fondurile necesare achizitiei vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare cu aceasta destinatie /obtinere finantare. In cazul in care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate sau finantarea nu se va obtine, autoritatea contractanta, dupa primirea notificarii cu privire la neacordarea finantarii, isi rezerva dreptul de a anula procedura de atribuire, in conditiile in care nu exista o alta sursa de finantare, in conformitate cu prevederile art.212, alin.(1), lit.c), teza 2 din Legea nr. 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, fiind imposibila incheierea contractului de achizitie publica. Ofertantii din cadrul acestei proceduri inteleg ca autoritatea contractanta nu poate fi considerata raspunzatoare pentru vreun prejudiciu in cazul anularii procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia si indiferent daca autoritatea contractanta a fost notificata asupra existentei unui asemenea prejudiciu. Ofertantii din cadrul acestei proceduri accepta utilizarea conditiilor speciale de mai sus/clauzei suspensive, asumandu-si intreaga raspundere in raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi in situatia descrisa.
Aceeasi autoritate contractanta a mai atribuit recent antreprenorilor generali Constructii Erbasu si Alpenside, ambii din Bucuresti, un contract cu o valoare de atribuire de 95.290.677,59 lei, ce prevede proiectarea si executia lucrarilor de reparatii si modernizarii ale strazilor, aleilor si parcarilor pe raza Sectorului 4.
In principiu, obiectivul contractului (acordat sub forma de acord-cadru, pe baza celui mai scazut pret al ofertei) este reprezentat de realizarea serviciilor de proiectare/asistenta tehnica din partea proiectantului si a lucrarilor de reparare/modernizare a drumurilor, prin desfacerea partilor degradate ale drumului (fundatie sau imbracaminte) si/sau executia unui nou sistem rutier, dupa caz. Se va aduce la cota sistemul rutier, capacele caminelor de canalizare (vizitare), gurile de scurgere, rasuflatorile de gaze, hidrantii etc. Lotul 1 cuprinde zona delimitata de: sos Oltenitei, Calea Vacaresti, Splaiul Unirii, Splaiul Independentei si limita teritorial-administrativa cu Sectorul 5. Lotul 2 include zona delimitata de limita teritorial-administrativa cu Sectorul 5, limita teritorial-administrativa cu localitatea Jilava, str. Dealul Scheiului, str. Dealul Frumos , Drumul Binelui, B-dul Metalurgiei, B-dul Alex. Obreja, str. Vasile Nitu si Soseaua Oltenitei. Lotul 3 cuprinde zona delimitata de Splaiul Unirii, limita teritorial-administrativa cu localitatea Popesti-Leordeni, Soseaua de centura, str. Dealul Frumos, Drumul Binelui, B-dul Metalurgiei, B-dul Alex. Obreja, str. Nitu Vasile si Calea Vacaresti. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLUMIONACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere