Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Constructii Erbasu, Terra Gaz si Concelex construiesc un spital de 86 milioane euro
Constructii Erbasu, Terra Gaz si Concelex construiesc un spital de 86 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 12 Ian 2024 14:34
Asocierea Constructii Erbasu SA (lider) - Terra Gaz Construct - Concelex a fost desemnata castigatoare a contractului de proiectare si executie a noului spital de boli infectioase care va fi construit in Oradea, pe str. Vladeasa. Din echipa de proiect mai fac parte 9 operatori economici cu rol de subcontractanti/ terti sustinatori, respectiv: Professional Tech Construct Design, GHP Intelligent Systems, Cubicon Invest, Mansart Corporate, Romversis Top, Hospital Technical Solutions, Energotransconsult, Termoline si Topometric Intelligence.
Contractul, in valoare de 363,6 milioane lei (fara TVA), echivalentul a 86 milioane de euro, finantat din fonduri europene, prin PNRR, va putea fi semnat dupa perioada de 10 zile in care pot fi formulate contestatii. Durata de implementare este de 36 de luni, din care 6 pentru proiectare si 30 pentru executie.
Conform Caietului de Sarcini, vor fi construite 4 cladiri: Corpul A (S+P+4E), Corpul B (S+P+2E+E3-tehnic), corpurile C si D (S+P+1E+E2 tehnic partial). Toate cele 4 corpuri vor fi conectate la etajele inferioare, organizate in mod cat mai flexibil, pentru a se putea adapta la nevoile de schimbare ale unitatii. Spitalul va avea un total de 218 de paturi (minim) pentru spitalizarea continua a pacientilor, ce vor putea fi suplimentate la 295 de paturi, in functie de necesitati, la care se adauga 20 de paturi in regim de spitalizare de zi si alte 11 pentru terapie intensiva, ajungand la un total de 249 paturi minim (326 paturi maxim).
La licitatia pentru atribuirea lucrarilor au mai participat alte doua asocieri de companii, respectiv:
1. Guryapi Restorasyon Yaahhut ve Ticare AS - ofertant unic, avand ca tert sustinator AEP Architekten Eggert Generalplaner GmbH.
2. Asocierea Precon Transilvania (lider) - Bog'Art - Square Birou Arhitectura Urbanism - Addict Engineering - Poliart - Lemacons - Dacorum Grup, avand 12 operatori economici cu rol de subcontractanti/terti sustinatori, dupa cum urmeaza: Popp & Asociatii, Amper Proiect, Ergocon, Medical Gazplus, Schindler Romania, AL.SE.RO. Impex, Distrigaz Vest Constructii, RO ET CO International SA, DZ Medicale, N PRO ADV, Ulidan si UTI Construction and Facility Management.
Studiul de fezabilitate necesar proiectului a fost elaborat de compania Know How Design Construction.
Contractul de supervizare, inginerie, managementul implementarii, asistenta tehnica - dirigentie de santier, SSM si verificare atestata aferente noii constructii se afla, de asemenea, in etapa de atribuire, asocierea formata din companiile Initiative Exclusiv Consulting Management (lider), ETS SpA Engineering and Technical Services si 3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata SpA depunand singura oferta pentru adjudecarea acestora. Valoarea estimata a achizitiei este de 5,75 milioane de lei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
noark
rigips
strabag nivel 1
EDIT-Structural
quadratum
ness project
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CDS
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Arduro
Acvatot 2019
BogArt
SSAB
siniat
leviatan
concelex
SIGM
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander