Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Prima Development a inceput lucrarile la faza a doua a ansamblului PRIMA Vista
Prima Development a inceput lucrarile la faza a doua a ansamblului PRIMA Vista
Info-Santiere Publicat de AG&F 07 Feb 2024 11:34
Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group anunta demararea lucrarilor la faza a doua a complexului rezidential Prima Vista, un proiect dezvoltat in doua faze cu un total de 482 de apartamente, amplasat in nordul Bucurestiului, pe Sos. Fabrica de Glucoza nr. 6-8. Prima faza a lucrarilor la ansamblul format din patru cladiri cu zece etaje, conectate prin cladiri cu regim de inaltime mai mic, de doua etaje, a fost finalizata cu avans de trei luni. 70% dintre unitatile Fazei I si-au gasit deja cumparatori. 
In luna februarie, se va da startul vanzarilor si pentru studiourile, apartamentele cu 2, 3 si 4 camere, precum si pentru penthouse-urile care se afla acum in constructie in Faza II. Prima Development estimeaza ca lucrarile din faza a doua a dezvoltarii Prima Vista vor fi finalizate in vara anului viitor.
 
 
Ridicat pe un teren de 12.000 mp, in inima celui mai modern cartier care se contureaza in prezent pe harta Capitalei, in proximitatea centrelor de business si comerciale cu traditie ale orasului, Prima Vista este cel mai ambitios proiect al dezvoltatorului. „Prima Vista se diferentiaza prin design, functionalitate si atentia pe care o acorda fiecarui detaliu”, explica Adrian Stoichina, co-CEO al companiei. „Conceptul arhitectural particularizeaza complexul de locuinte, in sensul ca  rolul sau nu este numai estetic, ci vine in completarea elementelor din interior, pentru a creste calitatea locuirii”, mai spune Adrian Stoichina. 
Co-CEO-ul Prima Development Group considera ca interesul cumparatorilor pentru noua dezvoltare a companiei – evidentiat de procentul mare de unitati achizitionate pana acum – se datoreaza facilitatilor pe care le ofera, gradului sporit de confort si amplasarii avantajoase. Situat la doar 20 de minute de mall-uri, scoli si gradinite, restaurante si baruri, cladiri de birouri sau centre medicale, Prima Vista va fi, la finalizare, proiectul rezidential dotat cu cele mai multe locuri de parcare echipate cu statii de incarcare fast-charge pentru masinile electrice. „Pentru faza II avem in plan finalizarea a inca 50 de statii de incarcare pentru masini electrice. Vom depasi astfel numarul celor realizate in faza intai a proiectului”, spune Adrian Stoichina,  care precizeaza ca numarul total al statiilor electrice in acest complex va ajunge la 80.  
 
 
Echipa Prima Development formata din constructori, ingineri si arhitecti premiati international pentru primele doua proiecte dezvoltate pe piata bucuresteana – Boemia Apartments si Core Timpuri Noi – a imaginat pentru Prima Vista o abordare integrata a stilului de viata. Astfel, spatiile comune, precum parcari, holuri, gradini sau spatii comerciale capata aceeasi atentie ca cele private. Rezidentii vor beneficia de servicii comerciale sau spatii unde isi pot muta afacerile mai aproape de casa. Pentru constructia de locuinte s-au folosit materiale premium, iar pentru dotarea acestora, device-uri care au la baza tehnologii inteligente, ce permit o economie de energie de pana la 25%. O alta particularitate a locuintelor complexului este adancimea generoasa a balcoanelor si teraselor, ceea ce le transforma in spatii potrivite pentru luat masa, munca sau relaxare. 
Comunitatea Prima Vista va avea la dispozitie si doua gradini private amenajate de cei mai prestigiosi specialisti peisagisti din Romania, cu peste 10.000 de flori perene si 300 de arbori si arbusti. „Proiectul Prima Vista este gandit astfel incat sa acopere cat mai multe necesitati ale locuitorilor – de la spatiu de locuit confortabil, cu utilitati moderne si economice, la proximitatea fata de o zona verde, dar si de centre comerciale, medicale, de business sau sport”, spune co-CEO-ul companiei.   
In acest moment, Prima Development are in lucru, in Capitala, 3.000 de apartamente aflate in diverse stadii de executie, o investitie care se ridica la 200 de milioane de euro.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ness project
strabag nivel 1
CDS
leviatan
viarom
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
siniat
Acvatot 2019
quadratum
rigips
theda mar
noark
MAKITA

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander