Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Redport Capital incepe constructia pentru Faza III din proiectul The Level Apartments
Redport Capital incepe constructia pentru Faza III din proiectul The Level Apartments
Info-Santiere Publicat de AG&F 22 Mai 2024 10:43
Redport Capital, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori rezidentiali autohtoni, activi in Nordul Bucurestiului, cu o viziune pe termen lung asupra zonei Damaroaia -  Straulesti, anunta startul lucrarilor la Faza III a proiectului The Level Apartments, ca urmare a obtinerii autorizatiei de constructie. Conceput drept un ansamblu rezidential smart si sustenabil, prin respectarea standardelor nZEB actuale, proiectul este dezvoltat in patru faze, cu un total de 500 unitati si cu o investitie totala de 60 milioane euro.
Faza III a proiectului The Level Apartments, localizat in Nordul Bucurestiului, in imediata proximitate a sediului OMV-Petrom, se va intinde pe o suprafata construita supraterana de aproximativ 10.000 de metri patrati. Pana la sfarsitul anului 2025 proiectul va oferi inca 105 apartamente de tip studio, de doua, trei si, in premiera pentru proiect, de patru camere, dintre care peste 70% sunt deja pre-contractate. Ansamblul va dispune de 136 locuri de parcare in regim subteran si suprateran si peste 300 mp de zona comerciala si dedicata serviciilor, care va deservi atat viitorilor rezidenti, dar si celorlalti locuitori ai cartierului.
 
 
“Dupa succesul rasunator al primelor doua faze, am decis sa acceleram planurile de dezvoltare in cadrul Redport Capital. Acest proiect ambitios, initiat in 2017, reflecta increderea noastra in potentialul zonei Damaroaia – Straulesti, iar odata cu finalizarea primei faze a proiectului, aceasta zona s-a transformat intr-un punct de interes major pentru dezvoltarea rezidentiala din Bucuresti. Succesul obtinut cu Level I si Level II confirma aprecierea pentru standardele noastre ridicate de calitate si preturile competitive. The Level Apartments III reprezinta un nou capitol in povestea proiectului, aducand imbunatatiri semnificative din punct de vedere tehnologic si consolidand angajamentul nostru pentru sustenabilitate, oferind totodata acces facil la facilitati moderne.” declara Cosmin Savu – Cristescu, CEO al Redport Capital.
Valoarea investitiei in Faza III depaseste 13 milioane de euro, ce va fi finantata din fonduri proprii si finantare bancara aprobata de catre First Bank, aceasta din urma acoperind 8,7 milioane euro, dintre care 1 milion de euro sunt dedicati liniei de credit pentru TVA. 
 
"Am ales sa colaboram cu First Bank datorita relatiei solide si de incredere pe care am construit-o impreuna. Suntem incantati de deschiderea si disponibilitatea bancii de a ne sprijini in dezvoltarea proiectului The Level Apartments. Aceasta colaborare stransa si transparenta subliniaza angajamentul nostru fata de succesul proiectului si ne intareste increderea de a continua sa dezvoltam pentru viitorul comunitatii.” declara Oriol Casellas Deig, CFO al Redport Capital.
Avand in vedere cererea ridicata din partea clientilor, compania lucreaza deja la documentatia necesara pentru obtinerea autorizatiei de construire pentru Faza IV a proiectului The Level Apartments, cu obiectivul de a incepe constructia in ultima parte a acestui an. Faza IV va include peste 200 de apartamente, iar odata finalizate toate cele patru faze, valoarea totala a investitiei va depasi 60 milioane de euro.
 
 
The Level Apartments se remarca prin calitatea exceptionala a produsului livrat clientilor sai, realizat cu atentie deosebita la detalii, oferind finisaje premium, fatada ventilata, sistem de climatizare ascuns in tavan si incalzire in pardoseala. Proiectul indeplineste toate cerintele nZEB, avand o performanta energetica ridicata datorita utilizarii celor mai bune solutii pasive si generarii unei parti semnificative din energia necesara functionarii prin panouri solare si fotovoltaice montate pe acoperis. Aceste masuri contribuie la reducerea amprentei de carbon a cladirii si la diminuarea costurilor de intretinere pentru viitorii proprietari.
Proiectul se aliniaza la cele mai recente dezvoltari tehnologice pentru a oferi o experienta rezidentiala deosebita. In acest sens, in cea de-a III-a Faza sunt incluse facilitati avansate de tip full smart house, care permit controlul automatizat si interconectat al diferitelor functii ale locuintei. De asemenea, acesta este conceput cu spatii verzi generoase si gradini private la nivelul parterului, adaugand un plus de confort si relaxare pentru rezidenti.
The Concept a fost desemnat vanzatorul exclusiv, iar expertiza lor in piata imobiliara si abordarea orientata catre satisfacerea nevoilor clientilor contribuie deja la succesul acestei faze a proiectului The Level Apartments.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
Ubitech
leviatan
rigips
Acvatot 2019
concelex
viarom
siniat
CDS
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
noark
konsent
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander