Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SIBIU: 4 asocieri de proiectanti vor sa supervizeze constructia Spitalului de urgenta
SIBIU: 4 asocieri de proiectanti vor sa supervizeze constructia Spitalului de urgenta
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 10 Nov 2023 14:50
 
Patru asocieri de proiectanti si consultanti au depus oferte pentru participarea la licitatia de atribuire a serviciilor de asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor si publicitatea proiectului de constructie a noului Spital Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Valoarea contractului este de 34,64 milioane de lei (fara TVA), iar durata de implementare a fost stabilita la 97 de luni, din care doua pentru etapa de pre-constructie, 35 pentru executie si 60 de luni etapa post-constructie.
 
Cele patru asocieri care au depus oferte la licitatia de supervizare sunt:
  1. Asocierea TPF Inginerie (lider) - TPF Engineering, avand ca subcontractant compania Media Marketing;
  2. Asocierea Manens SpA (lider) - Mansart Corporate - Outlines, avand ca subcontractanti companiile Digital Performance Ads si Cobie Project Management;
  3. Asocierea 3TI Progetti Italia Ingegneria Integrata SpA (lider) - ETS SpA Engineering and Technical Services, avand ca subcontractanti companiile Davitravell, Laeldar Land si Initiative Exclusiv Consulting Management;
  4. Asocierea NKY Architects & Engineers (lider) - Studio Altieri SpA - K-Box Construction Design, avand ca subcontractant compania Proiect Consulting.
 
 
Licitatia este in etapa de evaluare financiara si tehnica, care se va incheia la 1 februarie 2024, dupa care urmeaza deliberarea si atribuirea contractului. Va fi selectata oferta cea mai avantajoasa ca raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% din punctaj, iar cea tehnica de 70% (echipa de proiect - 30%, metodologia de prestare a serviciilor - 22% si Planificarea adecvata a activitatilor si a resurselor - 8%). Investitia vizeaza amenajarea unui spital cu 4 corpuri de cladire, fiecare avand 5 etaje, insumand 805 paturi destinate spitalizarii continue pentru adulti si copii si 90 de paturi spitalizarii de zi. Proiectul este complex din punct de vedere al tehnologiilor medicale utilizate, are eficienta energetica ridicata si o infrastructura functionala digitalizata. Suprafata desfasurata a constructiei este de 120.570 mp, termenul de executie, predare si receptie fiind de 35 de luni de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor.
Noul Spital Clinic Judetean de Urgenta Sibiu va fi construit de o asociere de 62 de firme avand ca lider compania Con-A Operations, din care mai fac parte si societatile Popaescu & CO, Tesseract Architecture, API Arhitekti, ACC Infrastructure, Draeger Romania, Dimex-2000 Company, KONE Ascensorul, Eltrex, Condesign, Helinick, Flexik Automation, Gama IT, Sobis si Electro-Con Impex.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
BogArt
MAKITA
siniat
strabag nivel 1
Arduro
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
konsent
quadratum
EDIT-Structural
theda mar
leviatan
SIGM
viarom
noark
Acvatot 2019
rigips
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander