Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - UBITECH Constructii va executa primul pachet de lucrari la noul spital regional Cluj
UBITECH Constructii va executa primul pachet de lucrari la noul spital regional Cluj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 14 Dec 2023 14:25
Compania Ubitech Constructii a fost desemnata antreprenor general al primului pachet de lucrari aferente dezvoltarii noului Spital Regional de Urgenta (SRU) Cluj. Din echipa de proiect mai fac parte, ca subcontractanti, companiile Electroplus, Emgaz Construct si Terratest Geotehnic SA. Valoarea contractului este de 52,27 milioane de lei (fara TVA).
Lucrarile din Pachetul 1 includ pregatirea si curatarea terenului, devierea utilitatilor (conducta de gaze naturale), realizarea terasamentelor generale in amplasamentul viitoarei cladiri a spitalului (excavatie grosiera pina la cota -4.50 m), executia peretilor mulati din beton armat (pe perimetrul cladirii spitalului) si a zidurilor de sprijin din piloti din beton armat. De asemenea, contractul prevede drenajul verical (aceasta categorie de lucrari se va extinde si in etapa a doua), intretinerea si monitorizare a lucrarilor executate in etapa I (pana la inceperea efectiva a lucrarilor din etapa a doua), precum si lucrari de organizare de santier aferente etapei 1 si lucrari pregatitoare pentru extinderea organizarii de santier in etapa 2.
Castigatorul va avea la dispozitie 8 luni pentru finalizarea lucrarilor, de la emiterea ordinului pentru inceperea acestora.
Semnarea contractului va fi posibila dupa expirarea perioadei de 10 zile pentru depunerea eventualelor contestatii.
La licitatia de executie a acestui Pachet de lucrari au mai fost depuse alte 3 oferte, de catre urmatorii operatori economici:
  • Aedificium Projektentwicklung, avand ca subcontractanti companiile Profesional Bau Cat si Terratest Geotehnic SA;
  • Nord Conforest SA, avand ca subcontractanti companiile Abcony Serv, Intercom Energy si Terratest Geotehnic SA;
  • Asocierea Con-A Operations (lider) - Bog'Art - Concelex Engineering - Constructii Erbasu, avand ca subcontractanti companiile SBR Soletanche Bachy Fundatii, Con-A Mep, Hoelscher Wasserbau Ro si Gaz Instal.
 
 
 
La finalizare, Spitalul Regional de Urgenta Cluj va avea o suprafata construita totala de 184.013 mp, din care 176.638 cladirea principala, structurata pe 8 niveluri (S+P+5E+E6-tehnic) si heliport. Suprafata terenului pe care va fi construit viitorul spital este de 143.064 mp.
De asemenea, sunt prevazute 849 de paturi pentru tratarea mai multor probleme medicale, care in prezent sunt asigurate in mai multe corpuri de cladire aflate in diferite zone din Cluj-Napoca. Proiectul mai prevede asigurarea a 1.400 de locuri de parcare, un heliport si cai de legatura cu DN1 si Autostrada Transilvania, prin intermediul viitoarei Centuri Metropolitane.
Proiectul SRU este evaluat la 2,5 miliarde lei (fara TVA). Constructia urmeaza sa se realizeze intre comuna Floresti si Municipiul Cluj-Napoca, pe locul unei unitati militare, in prezent dezafectata.
Lucrarile de proiectare au fost realizate de asocierea italo-romana 3TI Progetti Italia - Ingineria Integrata SpA, Aduro Impex, ATI Project. De asemenea, cele 4 companii vor mai asigura 60 de luni de asistenta tehnica (inclusiv pe perioada executiei lucrarilor de constructie) si alte 60 de luni perioada de notificare a defectelor (garantia lucrarilor). Bugetul pentru lucrarile de proiectare si asistenta tehnica este de aproximativ 10 milioane de euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SIGM
CDS
MAKITA
strabag nivel 1
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
concelex
noark
ness project
Ubitech
Arduro
quadratum
SSAB
konsent
Acvatot 2019
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
siniat
viarom
leviatan
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander