Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - LICITATIE de lucrari de infrastructura, de 90 milioane euro, in judetul Neamt
LICITATIE de lucrari de infrastructura, de 90 milioane euro, in judetul Neamt
Infrastructura Publicat de AG&F 21 Oct 2019 07:07
Autoritatea contractanta Judetul Neamt (Consiliul Judetean Neamt) organizeaza o licitatie deschisa, cu o valoare totala estimata de 416.343.649,99 lei, pentru atribuirea unui contract de achizitii publice care vizeaza prestarea si executia unor servicii de proiectare tehnica, detalii de executie, asistenta tehnica din partea proiectantului, verificarea tehnica de calitate a proiectului tehnic si executia lucrarilor pentru proiectul integrat „Modernizare, consolidare si reabilitare drumuri si poduri judetene, obiective ce asigura conectarea la reteaua TEN-T, judetul Neamt”.
Astfel, ofertantii interesati sa-si adjudece acest contract trebuie sa faca dovada ca au capacitatea de a realiza in totalitate obiectul viitorului contract. Astfel, modernizarea si reabilitarea drumurilor si podurilor judetene ce fac obiectul viitorului contract vor conduce la realizarea unei retele de comunicatie care sa satisfaca nevoile actuale si de perspectiva ale traficului, precum si cresterea sigurantei circulatiei, cu un impact benefic asupra mediului, crescand astfel nivelul de urbanism al comunitatilor locale, principalele beneficiare a lucrarilor de modernizare. Modernizarea drumurilor judetene va inlesni desfasurarea activitatilor economice de transport, aprovizionare, distributie, turism si totodata va duce la cresterea gradului de ocupare a fortei de munca, prin dezvoltarea de noi sectoare de activitate. Obiectul contractului il reprezinta, astfel, achizitia serviciilor de proiectare la faza de proiect tehnic, a serviciilor de asistenta tehnica din partea proiectantului, verificarea tehnica de calitate a proiectului tehnic si executia lucrarilor de constructii pentru proiectul integrat de modernizare, consolidare si reabilitare drumuri si poduri judetene, obiective ce asigura conectarea la reteaua TEN-T, judetul Neamt. Potrivit anuntului, autoritatea contractanta va raspunde la solicitarile de clarificari cu cel putin 10 zile inainte de data-limita de depunere a ofertelor, iar operatorii economici interesati pot transmite solicitarile de clarificari cu maximum 18 zile inainte de data-limita de depunere a ofertelor.
Data-limita de depunere a ofertelor la aceasta procedura este 20 noiembrie 2019, ora 15:00, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-pret. Autoritatea contractanta mai instiinteaza si ca tema de proiectare este cea din Documentatiile de Avizare a Lucrarilor de Interventie (DALI), elaborata pentru fiecare din obiectele proiectului. DALI face parte integranta din caietul de sarcini, iar la intocmirea memoriului tehnic, ofertantul va avea in vedere perioadele de exploatare a drumurilor si a podurilor garantate si de a le specifica in mod explicit. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADCOVID-19C4E FORUMALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere