Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - TEHNODOMUS va construi un nou pod peste Tisa, in zona Teplita Sighetu Marmatiei
TEHNODOMUS va construi un nou pod peste Tisa, in zona Teplita Sighetu Marmatiei
Infrastructura Publicat de AG&F 28 Iun 2022 11:59
Alesii judeteni s-au intrunit, recent, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures, in cadrul careia au votat peste 30 de proiecte importante pentru judet. In deschiderea sedintei, presedintele CJ Maramures, Ionel Bogdan, a vorbit despre proiectul „Pod peste Tisa in zona Teplita Sighetu Marmatiei”. In aceste zile a fost finalizata procedura pentru atribuirea contractului pentru proiectarea si executia proiectului, astfel ca in urmatoarele doua saptamani va fi semnat contractul cu Asocierea Tehnodomus - Costin si Vlad Birou de Proiectare.
Contractul de proiectare cu executie este in valoare de aproximativ 116,2 milioane de lei (fara TVA), valoarea totala a proiectului este de 168,7 milioane de lei, durata de implementare prevazuta este de 24 de luni, iar finantarea va fi realizata prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM.
„In aceasta saptamana avem un moment istoric pentru judetul Maramures, care a fost dezbatut de-a lungul timpului insa nu a fost realizat, si anume realizarea proiectului «Podul peste Tisa». In aproximativ doua saptamani vom semna contractul de proiectare cu executie, iar din aceasta toamna vom da startul lucrarilor de realizare a acestui proiect strategic pentru Maramures si Romania. Este un succes extraordinar pentru faptul ca incepem acest proiect mult asteptat si care ne creaza premizele deschiderii unui culoar pan-european. De asemenea, ma bucur ca avem sustinere atat de la Bruxelles, cat si de la Guvernul Romaniei pentru derularea acestui proiect transfrontalier”, a declarat Ionel Bogdan.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
leviatan
hilti
rigips
leviatan
BMI_Icopal
viarom
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere