Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ARISTON THERMO: Peste doua milioane de unitati pe piata locala de centrale termice
ARISTON THERMO: Peste doua milioane de unitati pe piata locala de centrale termice
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 18 Oct 2016 15:19
Piata locala de centrale termice numara, in prezent, peste doua milioane de unitati instalate la nivel national, potrivit datelor Ariston Thermo Romania, companie care a lansat recent si aplicatia Ariston NET, ce permite controlul si programarea centralei termice de la distanta. In contextul apropierii de maturitate a pietei locale de profil, eficienta si inovatiile reprezinta noile cuvinte-cheie ale dezvoltarii acestui sector. "Pe masura ce stilul de viata cotidian devine tot mai activ, telefonul inteligent reprezinta solutia la aproape toate problemele legate de lipsa timpului. Locuintele devin, astfel, tot mai inteligente, iar confortul a devenit sinonim cu controlul de la distanta. In acest context, am lansat noua aplicatie Ariston NET, care permite gestionarea centralei termice de pe telefon, oricand, de oriunde, avand avantajul ca poate genera o economie de costuri in ceea ce priveste consumul de energie de pana la 25%", a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager al Ariston Thermo Romania.
Sistemul Ariston NET este alcatuit dintr-o centrala termica in condensare, un panou de comanda central denumit Sensys Net, aplicatia pentru utilizator si un portal web pentru centrul de asistenta tehnica la care se conecteaza. Sistemul are patru moduri de functionare (iarna, vara, vacanta, oprit), doua moduri de operare, posibilitate de control multiplu, poate emite rapoarte privind consumul de energie si are instalata o functie automata de functionare. De asemenea, acesta permite efectuarea de programari zilnice sau saptamanale, trimite mesaje de atentionare in caz de avarii, identifica problemele de la distanta si este dotata cu o functie de notificare a urmatoarelor verificari periodice ale centralei.
Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe GooglePlay sau App Store si poate fi instalata pe un telefon mobil sau tableta ce dispune de un sistem de operare iOS sau Android.
In cei 18 ani de activitate in Romania, Ariston a furnizat la nivel national peste 2,5 milioane de centrale termice, ajungand, la finele anului trecut, la o cifra de afaceri de 30,2 milioane de euro (+24%), corespunzatoare unui volum de vanzari de peste 173.000 de unitati. Pentru 2016, conducerea companiei estimeaza o noua evolutie a afacerilor totale. Produsele Ariston sunt comercializate in Romania printr-o retea de 350 de distribuitori autorizati, clientii companiei fiind deserviti inclusiv de peste 250 de centre autorizate de service.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere