Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ATU Tech isi dubleaza spatiul de depozitare si muta businessul intr-o noua locatie
ATU Tech isi dubleaza spatiul de depozitare si muta businessul intr-o noua locatie
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 25 Oct 2022 12:03
Atu Tech, cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, finalizeaza o investitie de peste 1 milion de euro, in urma careia dubleaza spatiul de depozitare a produselor si muta sediul companiei intr-o locatie usor accesibila din Sibiu, pe platforma industriala Independenta. Investitia face parte din strategia de sustinere a cresterii business-ului Atu Tech in contextul cererii ridicate de produse de securitate la nivelul pietei.
„Decizia de extindere a spatiului comercial si mutarea intr-o noua locatie sunt dublate de majorarea numarului de salariati si de extinderea gamei de produse. Obiectivul final a fost sa generam capacitati de stocare pentru articole cat mai diverse din principalele categorii de interes, precum supraveghere video, automatizare porti, sisteme smart home, sisteme de alarma sau incendiu si sa putem dezvolta rapid noi linii de business, precum noua gama de sisteme fotovoltaice. Odata cu lansarea noii categorii am adus in piata echipamente de la cele mai cunoscute branduri de sisteme fotovoltaice, precum: Afore, Growatt, HUAWEI, Canadian Solar, Longi, Trina Vertex si multe altele”, spune Sorin Felea, director Atu Tech, mentionand ca noua investitie este menita sa duca business-ul la un alt nivel.
Noua locatie si noul spatiu de depozitare permit si cresterea stocurilor cu 50%, lucru care, pentru clienti, presupune livrarea mai rapida a produselor comandate de pe a2t.ro.
AtuTech a investit si in dezvoltarea de software pentru eficientizarea fluxului de lucru, iar situatii precum localizarea greoaie a produselor in depozit sau organizarea gresita a acestora au fost eliminate. Angajatii au acum acces imediat si sigur la locatia produselor, iar acestea pot fi impachetate mai repede, procesarea coletelor fiind eficientizata.
Activitatea in depozit s-a simplificat semnificativ odata ce angajatii depozitului au inceput sa utilizeze dispozitive de scanare wireless care comunica instantaneu cu un sistem WMS (Warehouse Management System), comenzile fiind procesate mult mai rapid si usor.
Mutarea intr-un nou sediu a adus cu ea si beneficii pentru angajati. Conditiile de munca s-au imbunatatit, atat pentru angajatii din depozit cat si pentru cei birouri, Atu Tech realizand o compartimentare a departamentelor si oferind birouri spatioase, spatii pentru luat masa, parcare generoasa etc.
Noua locatie permite desfasurarea activitatii pe o suprafata totala de 1.500 de metri patrati, cu posibilitatea de extindere cu inca 2.000 de metri patrati. Iar locatia pentru noul sediu a fost strategic aleasa, intrucat permite accesul facil spre si dinspre autostrada, aceasta aflandu-se la doar 500 de metri distanta.
 
VideoConfAC-iulman and machineALLBIMhiltiTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CELCO 2020
viarom
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
BALTIC
leviatan
leviatan
rigips
MAKITA
Acvatot 2019
CDS
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023