Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Flash Lighting Services a contractat proiecte de peste 30 milioane euro, in 2022
Flash Lighting Services a contractat proiecte de peste 30 milioane euro, in 2022
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 24 Apr 2023 14:09
Flash Lighting Services isi mentine pozitia de lider al pietei in proiectarea, construirea si gestionarea sistemelor inteligente de iluminat;
Cifra de afaceri a crescut cu aproximativ 40% fata de 2021, trecand de 26 de milioane de euro;
In 2023, compania isi propune sa mentina acelasi ritm de crestere de 40% pentru cifra de afaceri.
Flash Lighting Services, lider de piata in proiectarea, construirea si gestionarea sistemelor inteligente de iluminat, anunta rezultatele pentru 2022 si planurile pentru 2023.
Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a crescut cu aproximativ 40% fata de 2021, depasind 129 milioane lei, respectiv peste 26 de milioane de euro, datorita abordarii strategice a proiectelor in derulare, dar si cu ajutorul miscarilor din piata de iluminat, cum ar fi implementarea proiectelor bazate pe fonduri europene si inovari in eficienta energetica.
 Pe parcursul anului trecut, Flash Lighting Services a contractat proiecte cu o valoare totala de peste 30 de milioane de euro, care vor fi implementate pe parcursul urmatorilor ani. Printre acestea se numara:
- Doua contracte de concesiune, in Brasov si Ramnicu Sarat;
- Iluminarea nocturna a partiei Lupului din Poiana Brasov;
- Modernizarea sistemului de iluminat public al aeroportului Baneasa;
- Alaturi de compania Electromontaj, extinderea retelei de troleibuz, proiect realizat de Primaria Municipiului Vaslui;
- Doua proiecte in Municipiul Alba Iulia, in valoare de peste 7 milioane euro, destinate realizarii sistemului public de iluminat, inclusiv ingroparea retelelor de cabluri.
Datorita acestor noi contracte, Flash Lighting Services este acum prezenta in alte trei zone din tara, portofoliul companiei ridicandu-se la un numar insemnat de orase: Alba Iulia, Babadag, Brasov, Botosani, Calarasi, Craiova, Fagaras, Galati, Iasi, Orastie, Piatra Neamt, Ramnicu Sarat, Satu Mare, Sacele, Simeria, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Targu Jiu, Tarnaveni, Topoloveni, Tulcea, Vaslui, precum si in Municipiul Bucuresti.
Numarul mare de proiecte vine ca rezultat al unei tendinte ce se observa chiar din 2021: scumpirile in sectorul energetic, alaturi de cresterea inflatiei, au acutizat nevoia de optimizare a bugetelor in administratiile locale - astfel, proiectele de eficientizare energetica a iluminatului public au devenit o prioritate.
Doua dintre cele mai importante astfel de proiecte, finalizate pe parcursul anului trecut, au fost implementate in Tulcea si in Brasov. In Tulcea, echipa Flash Lighting Services a inlocuit corpurile de iluminat clasice de pe 211 strazi din municipiu cu unele noi, cu tehnologie LED, controlate prin telegestiune, cu scopul reducerii consumului anual de energie electrica cu 67%. In Brasov a fost executat acelasi tip de lucrari, fiind inlocuite corpurile de iluminat clasice cu cele LED pe bulevardele importante din municipiu, cu scopul reducerii consumului anual de energie electrica cu 53%.
„Obiectivul nostru este sa aducem sisteme inteligente de iluminat public in cat mai multe orase din Romania, pentru ca, astfel, administratiile locale pot face economii importante, iar cetatenii se bucura de siguranta si calitate. Si tocmai pentru a ne atinge acest obiectiv, facem eforturi si investitii constante, astfel incat sa avem mereu acces la cele mai noi tehnologii si cei mai pregatiti oameni. De aproape 22 de ani sustinem implementarea solutiilor inteligente si transformarea oraselor romanesti in orase inteligente, eficiente si economice, in acord cu cerintele si dorintele celor care traiesc acolo,” spune Dan Vatajelu, CEO la Flash Lighting Services.
Si in 2022, proiecte speciale realizate de echipa Flash Lighting Services s-au bucurat de aprecierea publicului si a topurilor internationale. Bradul din Brasov a fost inclus printre cei mai frumosi brazi de Craciun din Europa, iar targul de Craciun din orasul Craiova s-a situat pe locul trei, in top 10 al celor mai frumoase targuri de Craciun din Europa, conform EuropeanBestDestination.com.
Pentru 2023, Flash Lighting Services isi propune sa mentina acelasi ritm de crestere de 40% pentru cifra de afaceri si sa accelereze digitalizarea proceselor din cadrul companiei.
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
concelex
CDS
MAKITA
EDIT-Structural
noark
quadratum
theda mar
leviatan
siniat
ness project
Ubitech
viarom
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander