Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - SIGNIFY vrea sa elimine integral plasticul din ambalaje pana in anul 2021
SIGNIFY vrea sa elimine integral plasticul din ambalaje pana in anul 2021
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 05 Iun 2020 11:12
Signify, liderul mondial in iluminat, si-a propus sa elimine, treptat, plasticul din toate ambalajele destinate consumatorilor, pana in 2021. In prezent, compania utilizeaza in proportie de 80% hartie reciclata pentru ambalajele. Prin eliminarea completa a plasticului folosit pentru ambalaje, Signify va reduce consumul de plastic cu peste 2.500 de tone pe an, echivalentul a 125 milioane de PET-uri care, puse unul langa altul, ar masura peste 8.000 de kilometri. Mai mult, noile ambalaje sunt mai mici si mai usoare, ceea ce contribuie la reducerea emisiilor cauzate de transport.
"Deseurile din plastic au un impact negativ foarte mare asupra planetei noastre si a biodiversitatii sale, motiv pentru care am hotarat ca trebuie sa ne asumam un rol major si sa facem tranzitia catre alternative care nu contin plastic. Este decizia corecta fata de mediu, iar acest lucru vine in intampinarea asteptarilor tot mai mari ale clientilor nostri. Astept cu nerabdare momentul in care vom putea anunta ca nu mai utilizam deloc plastic in ambalajele noastre", a declarat Eric Rondolat, CEO al grupului Signify.
Politica actuala a companiei Signify impune deja ca toate ambalajele sa contina cel putin 80% hartie reciclata, iar materiile prime neutilizate trebuie sa provina din surse regenerabile certificate. Primul pas pe care Signify l-a realizat in aceasta directie a fost indepartarea insertiilor din plastic utilizate in mod obisnuit la ambalajele becurilor Philips Hue. De asemenea, a fost aleasa spuma de hartie si pentru ambalajul celui mai recent produs, Philips Hue Play HDMI Sync Box. Mai mult, inlocuirea cutiilor cu blistere cu cele din hartie va fi implementata la nivelul intregului portofoliu de produse. Urmatoarele vor fi becurile cu LED din Europa in al treilea trimestru al anului 2020, iar in celelalte state la inceputul anului viitor.
Signify a inceput deja sa inlocuiasca ambalajele pentru lampile LED cu materiale din hartie in regiunea Pacificului, unde trecerea a fost bine primita si a generat o crestere a vanzarilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
noark
CDS
theda mar
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
quadratum
siniat
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
viarom
concelex
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander