Agenda Constructiilor
Vineri, 18 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AFI TECH PARK: Hilti si Knauf se muta in noul complex de birouri clasa A din Bucuresti
AFI TECH PARK: Hilti si Knauf se muta in noul complex de birouri clasa A din Bucuresti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Iun 2018 17:28
AFI Europe Romania, dezvoltatorul AFI Tech Park, anunta ca doua noi companii s-au alaturat proiectului, in cel mai nou business campus din Bucuresti. AFI Tech Park se afla in proces de finalizare a primei faze a proiectului.
Hilti Romania si Knauf (cu cele doua divizii, Knauf Gips si Knauf Insulation), doua companii multinationale de renume in sectorul constructiilor, vor fi noii chiriasi in AFI Tech Park inca de la lansarea sa, alaturi de alte companii importante din Romania.
AFI Teck Park devine astfel unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din Bucuresti, oferind 56.000 mp de spatii de birouri clasa A, prin doua cladiri P+8 si un turn de birouri de 14 etaje, si servicii, cum ar fi: o sala de conferinte de 400 mp, care poate fi utilizata de toti chiriasii, pe baza rezervarii per ora, cardul de loialitate „AFI Club”, care ofera reduceri la restaurante si alte servicii, precum si proximitate fata de sala World Class, care a inchiriat 1.500 mp in AFI Tech Park 1. AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea ca si „cladire verde" LEED Platinum.
Campusul acopera nevoile actuale ale angajatilor, pentru care un timp mai scurt petrecut pe drumul spre munca si inapoi acasa reprezinta unul dintre cele mai importante criterii luate in considerare atunci cand decid sa isi aleaga viitorul loc de munca. Accesul la transportul public este facilitat prin conexiuni excelente la 5 linii de tramvai, care circula cu o frecventa foarte mare, dar si conexiunea directa cu statia de metrou Unirii, situata in imediata vecinatate, printr-un serviciu de transfer personal va conecta AFI Tech Park 1 cu statia de metrou Unirii.
„Suntem bucurosi sa le uram bun-venit companiilor Hilti Romania si Knauf in AFI Tech Park 1, unde vor gasi o comunitate vibranta, cu beneficii precum Cardul de loialitate AFI Club, care ofera o gama variata de reduceri pentru restaurante, magazine si servicii pentru angajatii din complex, o locatie in centrul orasului, cu mijloace de transport accesibile si un timp scurt petrecut pe drum spre birou de catre angajati, precum si o serie de facilitati in zona, cum ar fi: restaurante, scoli si gradinite, magazine, farmacii, centre de wellness si centre comerciale. AFI Tech Park 1 are un grad actual de ocupare de 40%, ceea ce demonstreaza ca viziunea noastra de a crea un business campus in interiorul orasului raspunde unei nevoi care era prezenta si ofera o solutie pentru comunitatea de afaceri", a declarat Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe Romania.
Hilti Romania este parte a Hilti Group, care concepe si furnizeaza produse de ultima generatie, solutii software si servicii.
Parte a grupului international Knauf, Knauf Gips Romania este producator si distribuitor de materiale si sisteme de constructie, cu o prezenta de peste 20 de ani in Romania. Knauf Gips Romania ofera o varietate de produse si solutii complete de sistem pentru constructia peretilor interiori despartitori, a tavanelor, a pardoselii flotante, dar si diferite solutii speciale pentru protectia pasiva impotriva incendiilor, rezistenta la apa si coroziune, imbunatatirea acustica sau izolarea fonica.
Knauf Insulation Romania face parte din una dintre cele mai recunoscute companii internationale din domeniul izolatiei. Producatorul unei game largi de materiale izolatoare, Knauf Insulation ofera solutii pentru toate tipurile de aplicatii, cum ar fi acoperisurile inclinate, fatada de contact, acoperisurile plate, partitiile interioare.
„Proiectul AFI Tech Park atrage prin pozitia sa centrala si facilitatile diverse pentru angajatii aflati aici. Unul dintre avantajele competitive pe care le aduce proiectul este sala de conferinte pe care dezvoltatorul o ofera tuturor chiriasilor din cladire, care poate fi utilizata in comun, pe baza rezervarii orare. Astfel, companiile pot optimiza suprafata inchiriata, ajustandu-si nevoia de spatiu in functie de necesitatile curente si conducand, prin urmare, la solutii eficiente din punct de vedere al costului", a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting | CORFAC International.
ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari ce lucreaza de 15 ani in piata birourilor si pe piata rezidentiala. Incepand cu 2013, ESOP activeaza in asociere cu CORFAC International - Corporate Facility Advisors - o alianta de companii imobiliare antreprenoriale angajate sa ofere servicii de calitate la nivel local, national si international, in 61 de locatii din America de Nord si in alte 24 de locatii din toata lumea. Tranzactiile pentru Hilti Romania si Knauf au fost asistate de ESOP.
Despre AFI Europe
AFI Europe, subsidiara a AFI Properties, este una dintre companiile lider in ceea ce priveste dezvoltarea, managementul si investitiile din domeniul imobiliar, ce opereaza in Europa Centrala si de Est din 1997.
Portofoliul AFI Europe include centre comerciale si proprietati de retail, parcuri de business si dezvoltari rezidentiale de mare amploare si dezvoltari cu utilizare mixta. AFI Europe opereaza in Romania, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria si Letonia.
Despre AFI Europe Romania
AFI Europe opereaza in Romania din 2005. Compania a dezvoltat si gestioneaza “AFI Cotroceni”, cel mai mare si de succes mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est. Centrul comercial se intinde pe o suprafata inchiriabila de aproape 90.000 metri patrati (GLA) si ofera vizitatorilor sai o zona extinsa dedicata activitatilor de divertisment, care include o varietate de optiuni de petrecere a timpului liber si peste 300 de magazine ale brandurilor locale si internationale, vizitate in medie de 50.000 de clienti pe zi.
In octombrie 2013, AFI Europe a inaugurat AFI Ploiesti, primul si singurul mall modern dezvoltat in centrul orasului Ploiesti, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial are o suprafata inchiriabila (GLA) de 34.000 de metri patrati, disponibila pe doua etaje ce cuprind peste 100 de branduri nationale si internationale, alaturi de peste 7.000 de metri patrati de divertisment.
Adiacent, dar complet integrat centrului comercial AFI Cotroceni, AFI Europe Romania a dezvoltat AFI Park, cel mai nou si mai modern parc de business de clasa A din Bucuresti. AFI Park ofera 70.000 metri patrati de spatii de birouri, ocupate de companii multinationale din domeniu IT&C. Cladirile de birouri AFI Park 1-5 au atins un grad de inchiriere de aproape 100%. In aprilie 2016, AFI Europe Romania a finalizat lucrarile la cladirile de birouri AFI Park 4 si 5, pe o suprafata inchiriabila de 32.000 de metri patrati. Printre cele mai cunoscute companii multinationale care au sediul in complexul de birouri se numara: Microchip Technologies, Electronic Arts, Endava Romania, Cameron USA, SII Romania, ORTEC Central & Eastern Europe, FotoNation, TELUS International, Veeam Software si Dell SecureWorks.
In prezent, AFI Europe Romania dezvolta in centrul orasului Brasov proiectul AFI Brasov, care include un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati si doua cladiri de birouri cu o suprafata inchiriabila de 25.000 de metri patrati.
Pe segmentul de birouri, AFI Romania are in dezvoltare AFI TECH PARK, un parc de business de clasa A cu o suprafata inchiriabila de 56.000 de metri patrati, aflat in apropierea hotelului J.W. Marriott si a Parlamentului Romaniei. Parcul de business va include doua cladiri de birouri de inaltime redusa si un turn de birouri, care vor avea spatii verzi amenajate intr-o gradina centrala, proiectul fiind un campus high tech care raspunde nevoilor de extindere a companiilor IT&C din Romania prin oferirea unui spatiu potrivit din punct de vedere al dotarilor tehnice si al posibilitatilor de dezvoltare.
De asemenea, AFI Europe Romania va incepe in viitorul apropiat dezvoltarea a inca doua proiecte: unul va consta intr-un parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri patrati din Arad, a carui ancora va fi un hypermarket si un magazin tip „DYI”, iar cel de-al doilea, AFI City, un proiect rezidential amplu, care va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri patrati din Bucurestii Noi (sectorul 1 din Bucuresti).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACADghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere